Πολιτική

Το μήνυμα του Μπακογιάννη για τη νέα σχολική χρονιά

Το μήνυμα του Μπακογιάννη για τη νέα σχολική χρονιά
13 Σεπτεμβρίου 2017, 18:09
Διαβάστε τι είπε την ημέρα του Αγιασμού, στο 5ο Λύκειο Λαμίας.  

Το δικό του μήνυμα για τη σχολική χρονιά έστειλε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, από το νέο σχολικό συγκρότημα του 5ου Γενικού Λυκείου Λαμίας, όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του και παραδόθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

Κατά την τελετή του αγιασμού, ο κ. Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ευθύμιο Καραΐσκο, αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους, ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν εντατικά και αποτελεσματικά ώστε το νέο σχολικό συγκρότημα να είναι έτοιμο σήμερα και να μπορέσει να υποδεχθεί μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπακογιάννης τόνισε:

"Η Παιδεία είναι εθνική υπόθεση και ως τέτοια την αντιμετωπίζουμε. Γι αυτό πέρα από αυτό, το ολοκαίνουργιο κτίριο, αφήνουμε πίσω κόμματα και πολιτική και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε μία ομπρέλα προστασίας για όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Με το έκτακτο οικονομικό βοήθημα, με τα σχολικά γεύματα και με όλες τις δράσεις που έχουμε σχεδιάσει για να μην υπάρχει ούτε ένα παιδί που δεν θα έχει τις ίδιες ευκαιρίες με τα υπόλοιπα.

Το μήνυμά μας είναι ότι όταν καταφέρνουμε να συμφωνήσουμε στα μεγάλα, όπως η Παιδεία, μπορούμε να κάνουμε και μεγάλα πράγματα. Καλή σχολική χρονιά σε όλους."

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επισκευάζεται το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στο Βαθύ Αυλίδας

Επισκευάζεται το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στο Βαθύ Αυλίδας
Πολιτική
[17/02/2018 - 19:44]

Ο Μπακογιάννης υπέγραψε σημαντική συμφωνία για τη στήριξη των δομών κοινωνικής πρόνοιας της Στερεάς Ελλάδας.  ...περισσότερα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με 34 θέματα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με 34 θέματα
Πολιτική
[17/02/2018 - 17:02]

Διαβάστε αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν. ...περισσότερα