Πολιτική

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ: Δεν με άφησαν να μιλήσω σε μαθητές και γονείς

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ: Δεν με άφησαν να μιλήσω σε μαθητές και γονείς
13 Σεπτεμβρίου 2017, 17:30
Ο δημοτικός σύμβουλος εξέδωσε ανακοίνωση- καταγγελία.  

Ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου Κώστας Μιχαήλ εξέδωσε ανακοίνωση –καταγγελία, επειδή δεν τον άφησαν να μιλήσει στην τελετή του Αγιασμού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 1ο και 20 Δημοτικό Σχολείο Κύμης.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του, υποστηρίζει:

«Καταγγέλλουμε ότι κατά την κοινή τελετή έναρξης, της νέας σχολικής χρονιάς  των 1ου και 2ου Δημοτικών σχολείων ΚΥΜΗΣ στην οποία παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ενώ ζητήθηκε  να μιλήσει προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ο εκλεγμένος Δημοτικός της σύμβουλος δεν του δόθηκε λόγος.

Η συστέγαση δυο Δημοτικών σχολείων σε εγκαταστάσεις κατασκευασμένες για ένα Δημοτικό με την παράλληλη λειτουργία στις ιδίες εγκαταστάσεις και 2 νηπιαγωγείων έχει συμπληρώσει 3 ½  χρόνια εφαρμογής

Σύμφωνα με τους ειδικούς η διαδικασία ανακατασκευής του 1ου Δημοτικού Σχολείου από τη στιγμή που ξεκινήσει θα διαρκέσει τουλάχιστον δυο χρόνια.

Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμος συνεχίζουν τη μετάθεση ευθυνών κοροϊδεύοντας κατάμουτρα γονείς, μαθητές και δασκάλους! Η κινητοποίηση των σχολείων τον ΑΠΡΙΛΗ τάραξε τα «λιμνάζοντα ύδατα».

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι πλάι σε μαθητές. γονείς, εκπαιδευτικούς και το λαό της περιοχής σε κάθε αγωνιστική τους κινητοποίηση, γιατί μόνο έτσι μπορούν να επισπευσθούν οι διαδικασίες – για  άμεση επίλυση του προβλήματος."

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επισκευάζεται το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στο Βαθύ Αυλίδας

Επισκευάζεται το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στο Βαθύ Αυλίδας
Πολιτική
[17/02/2018 - 19:44]

Ο Μπακογιάννης υπέγραψε σημαντική συμφωνία για τη στήριξη των δομών κοινωνικής πρόνοιας της Στερεάς Ελλάδας.  ...περισσότερα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με 34 θέματα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με 34 θέματα
Πολιτική
[17/02/2018 - 17:02]

Διαβάστε αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν. ...περισσότερα