ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ 2017-18: Προκόπι, Ερέτρια και Κόσκινα προκρίθηκαν χωρίς να ...φάνε γκολ

17 Σεπτεμβρίου 2017, 19:35
A+ A-
Δείτε ποιοι ήταν οι σκόρερ στις νίκες τους επί του Αρτεμισιακού, του Αφρατίου και των Κονιστρών

Oλοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των αγώνων κυπέλλου της Β' φάσης με τρεις αγώνες την Κυριακή, όπου Προκόπι, Ερέτρια και Κόσκινα προκρίθηκαν χωρίς να ...φάνε γκολ, κερδίζοντας αντίστοιχα, τον Αρτεμισιακό, το Αφράτι και τις Κονίστρες. Δείτε πώς...

 

ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ 2-0

 

Πολύ καλή απόδοση είχε και σ' αυτό το παιχνίδι η Δόξα Προκοπίου και κέρδισε δίκαια τον Αρτεμισιακό με δυο γκολ στο β' ημίχρονο. Τα πέτυχαν ο Δημάκος στο 47' και ο Θανάσης Μορφούλης στο 77'. Δοκάρι είχε στο 1-0 (55') ο Βασίλης Ανέστης των φιλοξενούμενων.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ  0-2

Eπαιξε δυνατά η ομάδα του Αφρατίου, αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει την ήττα από τον ισχυρό Απόλλωνα που πήρε τη νίκη με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Ο Τόρα άνοιξε το σκορ στο 42' με εκτέλεση φάουλ και διπλασίασε τα γκολ ο Ντουλαβέρης, σκοράροντας στη λήξη του 45λεπτου.

 

ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ-ΚΟΣΚΙΝΑ 0-4

Η ομάδα των Κοσκίνων έκανε άλλη μια επίδειξη δύναμης απέναντι σε ομάδα με την οποία αγωνιζόταν μέχρι και την πρ. περίοδο που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη Β' κατηγορία. Οι νικητές πέτυχαν από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, στο γήπεδο της Βρύσης όπου έγινε το ματς. Τα σημείωσαν ο Ξιφαράς (φωτό) με πολύ ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 15', ο Παριανός στο 25', ο Μπασινάς στο 75' και ο Θωμάς με εύστοχο πέναλτι στο 83'.

Επιστροφή