ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Εμειναν έξω από την Α' ΕΠΣΕ, είναι μέσα στους ...34

17 Σεπτεμβρίου 2017, 20:50
A+ A-
Η Κάρυστος με "X" στο ντέρμπι με το Μαρμάρι και το Καλοχώρι/Παντείχι με νίκη στον Πάλιουρα επί του Αγ. Αθανασίου  

Oλοκληρώθηκε, με τρεις αγώνες που έγιναν την Κυριακή,  η Α' φάση του κυπέλλου που διεξήχθη και φέτος σε ομίλους.

Από τα τρία ματς το ένα δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Ατρόμητος Βασιλικών νίκησε το Βυζάντιο με 1-0 (σκόρερ ο Σωκράτης Πολίτης με εύστοχο πέναλτι στο 45΄). Και οι δυο ομάδες είχαν αποκλειστεί από τους πρώτους αγώνες που είχαν δώσει.

Στα άλλα δυο ματς αγωνίζονταν οι δυο δευτεραθλήτριες της Β' κατηγορίας (Κάρυστος και Καλοχώρι/Παντείχι) που ...έμειναν έξω από την Α' κατηγορία ύστερα από τους αγώνες μπαράζ, όπου την άνοδο κέρδισε η Σκεπαστή.

Και οι δυο με τα αποτελέσματα που πήραν στους σημερινούς αγώνες ...μπήκαν, το Καλοχώρι/Παντείχι στους "32" του κυπέλλου  και η Κάρυστος στους ...34, αφού για να παίξει στην Β' φάση θα πρέπει ν' αποκλείσει τον Ταμυναϊκό.

Δείτε πως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα των δυο ομάδων.

ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ  0-2

Μόνο τη νίκη ήθελε η φιλοξενούμενη ομάδα για να προκριθεί, όπως και στο τελευταίο μπαράζ με τη Σκεπαστή. Αυτή τη φορά, παρά την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες το Καλοχώρι/Παντείχι επικράτησε το δυνατού Αγιου Αθανασίου στο γήπεδο Πάλιουρα και πήρε το εισιτήριο για τους "32", όπου θ' αγωνιστεί με τον Ελλήσποντο. Ο Δουρμούσογλου με γκολ στο 54' έδειξε το δρόμο για τη νίκη και ολοκλήρωσε το "τρίποντο" ο νεαρός Λουκας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Πριν γίνει το 0-2, είχε αποβληθεί ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γιαμάς.

ΜΑΡΜΑΡΙ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ  1-1

Στο ντέρμπι της Καρυστίας, το Μαρμάρι ήθελε μόνο νίκη για να προκριθεί, Για την Κάρυστο αρκούσε και η ισοπαλία και όταν στο 8' ο Κασέμι έκανε το 0-1 δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια των αντιπάλων της. Οι γείτονες ισοφάρισαν στο 88' με γκολ του Κατσώρη, αλλά δεν μπόρεσαν να φέρουν τούμπα το ματς στα λίγα λεπτά που απέμειναν, όπου μάλιστα, αποβλήθηκε και ο Γ. Τσεπάς της Καρύστου (90').

Η Κάρυστος θα παίξει πάλι την Τετάρτη (20/9) με τον Ταμυναϊκό σε νοκ-άουτ αγώνα και στη συνέχεια, όποια ομάδα νικήσει θα παίξει στη φάση των "32" με τον Ολυμπο Γυμνού.

Επιστροφή