ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-0: Παλιά του τέχνη κόσκινο

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-0: Παλιά του τέχνη κόσκινο
24 Σεπτεμβρίου 2017, 22:05
A+ A-
Ο Μακρής έλυσε τον γόρδιο δεσμό.

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπος Γυμνού που έδειξε ότι και φέτος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να φτάσει στην σωτηρία.

Οι Γυμνιώτες, όμως, θα προσπαθήσουν να ...καρπωθούν (και) τον επιθετικό οίστρο του Αριστοτέλη Μακρή, όπως συνέβη και σήμερα δηλαδή, στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ Χαλκίδας.

Ο Μακρής είναι ένας χαρισματικός γκολτζής, που αν τον ξεχάσεις στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, δύσκολα θα σε ...συγχωρέσει.

Αυτό αποδείχθηκε και σήμερα το απόγευμα σε μία φάση, που, όμως, στάθηκε αρκετή για να χαρίσει το τρίποντο της νίκης στους γηπεδούχους.

Στο 28' από εκτέλεση κόρνερ, ο Μακρής -που μεταγράφηκε στον Ολυμπο από τη Μακρυκάπα-, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Στο ...υπόλοιπο του αγώνα ο Ολυμπος μπορεί να μην σκόραρε ξανά, αλλά ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ Χαλκίδας, που προσπάθησε φιλότιμα να φανεί και να πάρει ...κάτι από το παιχνίδι, αλλά τελικά έμεινε στο "μηδέν". 

Στο 85' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νίκου Ξουρή.

Διαιτησία: Γκάτσος, Καρβελάς - Σοφίου.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Γιώργος Κρόκος): Μωραϊτης, Τουζούν (38' Ξουρής), Σακκής, Αντ. Ρουμπής, Θωμόπουλος, Μακρής, Βαγγ. Ρουμπής (89' Μπαρώτας), Κηρύκος, Σταματούκος (80' Τσίγκας), Κοτρογιάννης, Σπ. Αργύρης (68' Λυμπέρης).

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιώργος Δάβρης): Ζαφειρόπουλος, Τριανταφύλλου (78' Τουλούμης), Ζευγολάτης, Πεππές, Γιαμακίδης, Ηλιόπουλος, Ραπάι (67' Καρυστινός), Τζαφέρος (86' Σμπρίνης), Καρνάτσος, Βαταμίδης (36' Καλέντζης), Χρόνης.

Επιστροφή