Κύκλωμα μαστροπών εξέδιδε γυναίκες μέσω ιστοσελίδας

Κύκλωμα μαστροπών εξέδιδε γυναίκες μέσω ιστοσελίδας
30 Σεπτεμβρίου 2017, 08:52
A+ A-
Τα ερωτικά ραντεβού γίνονταν κυρίως σε ξενοδοχείο της Καλλιθέας, όπου έμεναν 11 καλλίγραμμες Ρωσσίδες.

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών, το οποίο διέθετε γραφείο και μέσω ιστοσελίδας κανόνιζε ερωτικά ραντεβού.

Συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, βραδινές ώρες της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου σε δύο ξενοδοχεία, δύο άτομα, ένας 47χρονος Έλληνας και μία 29χρονη Αλβανίδα, μέλη του κυκλώματος.

Ακόμη, προσήχθησαν δύο εκδιδόμενες Ρωσσίδες και σε βάρος τους συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής. Στην υπόθεση είναι κατηγορούμενοι ακόμη τρεις Έλληνες, δύο 35χρονοι (άντρας και γυναίκα), ιδιοκτήτες του γραφείου ερωτικών ραντεβού και ένας 53χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου.

Η εξάρθρωση του κυκλώματος έγινε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, Αρχικά εντοπίστηκε ηλεκτρονική ιστοσελίδα μέσω της οποίας κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι εκδιδόμενες γυναίκες, καθΆ υπόδειξη του κυκλώματος, βρίσκονταν εγκατεστημένες σε ξενοδοχείο της Καλλιθέας και πραγματοποιούσαν ραντεβού τόσο στο εν λόγω ξενοδοχείο όσο και σε άλλα στα οποία μεταφέρονταν από μέλη της οργάνωσης.

Περαιτέρω, προσήχθησαν έντεκα γυναίκες, διαμένουσες στο ξενοδοχείο ενώ συνελήφθη επιπλέον μία 26χρονη υπήκοος Ρωσίας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Στη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ. 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επιστροφή