ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-1: Υψωσαν ανάστημα οι γηπεδούχοι και σκόνταψαν οι φιλοξενούμενοι

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-1: Υψωσαν ανάστημα οι γηπεδούχοι και σκόνταψαν οι φιλοξενούμενοι
30 Σεπτεμβρίου 2017, 21:45
A+ A-
Ο Ντούρμας ...κάρφωσε κι ο Καραχάλιος ισοφάρισε

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας στο Γυμνό, όπου ο Ολυμπος  με πολλά ντόπια παιδιά στη σύνθεσή του ...ύψωσε ανάστημα και πάνω του σκόνταψε ο Λήλας των πολλών μεταγραφών.

Πολύ δυνατός ο Ολυμπος έκοψε τους πρώτους βαθμούς απ' την ομάδα του Βασιλικού, η οποία μια μέρα νωρίτερα εκτός αγωνιστικού χώρου έκανε την επίσημη παρουσίασή της σε ειδική εκδήλωση, αλλά στον αγώνα ...ξέχασε να παρουσιάσει τη δυναμική της.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί. Με άριστη άμυνα, γρήγορα μαρκαρίσματα και ιδιαίτερα κινητική μπροστά, η ομάδα του Γιώργου Κρόκου ήταν καλύτερη και δίκαια στο τέλος του ημιχρόνου βρέθηκε μπροστά στο σκορ (1-0)  με γκολ από καρφωτή κεφαλιά του αρχηγού της Δημήτρη Ντούρμα στο 8'.

Μάλιστα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί και με 2-0 αν ο νεαρός Σταματούκος ήταν πιο ψύχραιμος στην προσπάθεια του σε τετ-α-τετ με τον Μπιμπάι, σε μια ευκαιρία που ήταν η σημαντικότερη στο ματς.

Στην επανάληψη ο Λήλας ανέβηκε αισθητά αλλά κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των αντιπάλων του μόνο στο 57' και μάλιστα από το μοναδικό λάθος που υπέπεσαν οι αμυντικοί του Ολύμπου, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Μάριος Καραχάλιος και πέτυχε το 1-1.

Ο Λήλας μπορεί να κυκλοφόρησε μπάλα στη συνέχεια, όμως και οι του Ολύμπου έδειξαν δύναμη και πάθος και μάλιστα γίνονταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.

Στις δυο εστίες έγιναν κάποιες φάσεις και από τις δυο πλευρές, όχι όμως, τέτοιες που να δικαιολογούν τον τίτλο της κλασικής ευκαιρίας, μέχρι που το σφύριγμα της λήξης από τον κ. Λάμπρου βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες.

Διαιτησία: Λάμπρου, Περιβολάρης - Κελεπούρης.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Γιώργος Κρόκος): Μωραίτης, Κηρύκος (61' Μπαρώτας), Σακκής, Αντ. Ρουμπής (76' Σ. Αργυρης), Θωμόπουλος, Λυμπέρης, Ντούρμας, Σταματούκος (89' Πασσάς), Μακρής, Βαγγ. Ρουμπής, Κοτρογιάννης (90' Τσίγκας).

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Γιώργος Λάμπρου): Μπιμπάι, Τζάβρας, Δημ. Αγγελάτος (64' Μικράκης), Τοουρφέ, Παλαιολόγος (90' Μετοχιάτης), Τσολάκος (87' Κατσίμπρας), Ρωμανός (46' Μπουρικας), Καραχάλιος, Γ. Αγγελάτος, Μαστροκώστας, Τσομπάνης.

Επιστροφή