ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΙΔΗΨΟΣ 0-0: Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τις εντυπώσεις, αλλά όχι και το ματς

1 Οκτωβρίου 2017, 20:45
A+ A-
Εχασαν ευκαιρίες οι "βόρειοι".

Στη λευκή ισοπαλία έμειναν η Καστέλλα με την Αιδηψό στο γήπεδο της πρώτης, για τη 2η αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΕ.

Πάντως, οι βόρειοι ήταν αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις, χάνοντας τις πιο σημαντικές φάσεις μπροστά στην εστία του Κηρόπουλου, ενώ είχαν κι ένα δοκάρι με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι, που στην πρεμιέρα νίκησαν τον Ηρακλή Ψαχνών απέδειξαν -και σήμερα- ότι θα είναι ...κάτι περισσότερο από υπολογίσιμος αντίπαλος.

Παρουσιάστηκαν στα Μεσσάπεια με οργανωμένη άμυνα και ...καρδιοχτύπησαν την Καστέλλα, η οποία κατάφερε να μην δεχτεί το γκολ που θα την έριχνε στο καναβάτσο.

Και οι γηπεδούχοι, όμως, ειδικότερα στο β' ημίχρονο ανέβασαν στροφές και επισκέφτηκαν με απειλητικές διαθέσεις την εστία του Κυριακού, χωρίς, όμως, ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Βέβαια, στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς η Καστέλλα επιθετικά δεν είχε καθαρό μυαλό, αλλά ήταν και προβληματική στον τρόπο ανάπτυξής της.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης δεν βρήκε ευχαριστημένη καμία από τις δυο ομάδες.

Την Καστέλλα, γιατί ήθελε να πετύχει την πρώτη της νίκη, παίζοντας εντός έδρας αυτή τη φορά, κάτι που δεν έκανε και την Αιδηψό, γιατί, αν και είχε τις φάσεις, δεν ήταν αποτελεσματική και δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. 

Διαιτησία: Ντούρας, Λαμπρόπουλος-Μητρολιός.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Γιάννης Παπαθεοδώρου): Κηρόπουλος, Χασάνδρας, Κεχαγιάς, Χ. Βότσης, Μακρής, Μπασινάς, Σπανός, Γκίκας, Τσούτσης, Τζαμίχας (79' Κατσίκας), Ζήσης (82' Α. Βότσης).

ΑΙΔΗΨΟΣ (Γιώργος Δημητρίου): Κυριακού, Χασανάι, Βασιλείου, Γλυκός, Μιχ. Αναγνώστου, Σαμπάι, Χρ. Φώτου (88' Καραγκούνης), Αντρ. Μπιμπάι, Μακρής (87' Μαρκου), Ιντ. Μπιμπάι (91' Στέκας), Παπατζίκος (74' Ν. Αναγνώστου).

Επιστροφή