Συνελήφθη 49χρονος για κατοχή ναρκωτικών και καλλιέργεια χασίς (pics)

Συνελήφθη 49χρονος για κατοχή ναρκωτικών και καλλιέργεια χασίς (pics)
4 Οκτωβρίου 2017, 16:54
A+ A-
Κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και ποσότητες ηρωίνης, μεθαδόνης και ναρκωτικών δισκίων.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, ένας 49χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο 49χρονος επέβαινε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, το οποίο στάθμευσε σε στάση και τότε μπούκαραν μέσα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και πραγματοποίησαν έλεγχο, ο οποίος έβγαλε …λαβράκι.

Στην κατοχή του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία φιαλίδια που περιείχαν ποσότητα υγρής μεθαδόνης, συνολικού μεικτού βάρους 192 γραμμαρίων, καθώς και μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 49χρονου, στην ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

Τέσσερα  δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,80 έως 2,60 μέτρα, τρεις  νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 272 γραμμαρίων, ένα τμήμα δενδρυλλίου κάνναβης, σε φάση αποξήρανσης και ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Θηβών.

Επιστροφή