Συνεχίζονται και το χειμώνα τα δρομολόγια Ερέτρια - Χαλκίδα -Αεροδρόμιο

Συνεχίζονται και το χειμώνα τα δρομολόγια Ερέτρια - Χαλκίδα -Αεροδρόμιο
11 Οκτωβρίου 2017, 20:13
A+ A-
Με μικρή επιβάρυνση στις τιμές, επειδή σταμάτησε η επιδότηση από την Περιφέρεια.

Η Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας και το πρακτορείο "Αρέθουσα" των ΚΤΕΛ, υπέγραψαν συμφωνία επέκτασης των 4  δρομολογίων μετ΄ επιστροφής Ερέτρια -Χαλκίδα - Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και την χειμερινή περίοδο, όπως ακριβώς ίσχυαν και το καλοκαίρι.

Το μόνο που άλλαξε είναι η τιμή του εισιτηρίου, που αυξήθηκε από 15 σε 17 ευρώ (από την Χαλκίδα) και από 17 σε 20 ευρώ (από την Ερέτρια). Η συμφωνία αυτή ισχύει για ένα χρόνο με ημερομηνία έναρξης στις 17 Οκτωβρίου 2017 και λήξης στις 16 Οκτωβρίου 2018.

Οι επιβάτες επιβιβάζονται και αποβιβάζονται  στη Χαλκίδα σε κάποιο κεντρικό σημείο ( γραφεία Αρέθουσας) και κατά την διαδρομή Χαλκίδα- Ερέτρια επιβιβάζονται και αποβιβάζονται στα ξενοδοχεία που θα διαμείνουν.

Οι υπόλοιποι επιβάτες, που επιθυμούν να πάνε σε ξενοδοχεία πιο απομακρυσμένων περιοχών αποβιβάζονται στο λιμάνι της Ερέτριας, κοντά στην στάση των Ταξί. 

Η επιπλέον επιβάρυνση στα εισιτήρια αποφασίστηκε γιατί τα δρομολόγια δεν θα επιδοτούνται πλέον από την Περιφέρεια, οπότε έπρεπε να ρυθμιστεί  η τιμολόγηση αυτών.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο:

Επιστροφή