ΧΑΛΚΙΔΑ: Καταστηματάρχης προμηθευόταν λαθραία τσιγάρα και καπνό από Πακιστανό

ΧΑΛΚΙΔΑ: Καταστηματάρχης προμηθευόταν λαθραία τσιγάρα και καπνό από Πακιστανό
12 Οκτωβρίου 2017, 17:49
A+ A-
Είχε σκοπό να τα πουλήσει στο μαγαζί του, αλλά οι αστυνομικοί χάλασαν τη συναλλαγή.

Λαθραία τσιγάρα και καπνό προμηθευόταν 70χρονος καταστηματάρχης στη Χαλκίδα, από 36χρονο Πακιστανό, με σκοπό να τα πουλήσει στο μαγαζί του, αλλά επενέβησαν αστυνομικοί και πέρασαν χειροπέδες και στους δύο.

Οι συλλήψεις έγιναν το βράδυ της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος σε κατάστημα, ιδιοκτησίας του 70χρονου, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο να μεταφέρει, από Ι.Χ. αυτοκίνητο στο εσωτερικό του καταστήματος, 90 συσκευασίες που περιείχαν αδασμολόγητο καπνό, συνολικού βάρους 4 κιλών και 500 γραμμαρίων.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημα, όπου εντοπίστηκε και ο 70χρονος, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, σε αποθήκη 900 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία μόλις είχε προμηθευτεί από τον 36χρονο.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Επιστροφή