ΑΡΤΑΚΗ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 1-1: Με έναν σκόρερ ...τον Δημήτρη Μπασινά

ΑΡΤΑΚΗ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 1-1: Με έναν σκόρερ ...τον Δημήτρη Μπασινά
14 Οκτωβρίου 2017, 20:10
A+ A-
Εχασαν ευκαιρίες οι γηπεδούχοι που δεν πέτυχαν γκολ και ...σκόραρε για αυτούς ο παίκτης των φιλοξενούμενων.

Χωρίς νίκη έμεινε και στην 3η αγωνιστική η Αρτάκη παραχωρώντας στο γήπεδό της ισοπαλία 1-1 στην Καστέλλα, η οποία δεν έχει σημειώσει νίκη μέχρι τώρα αλλά ούτε έχει χάσει (ήταν το τρίτο "Χ" σε ισάριθμους αγώνες της). Και  τα δυο γκολ του αγώνα τα πέτυχε ...ένας παίκτης, ο Δημήτρης Μπασινάς.

Ο παίκτης της Καστέλλας είχε την ατυχία να στείλει την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του και να προηγηθεί ο ΑΟΝΑ στο 12', αλλά ο  ίδιος ...εξιλεώθηκε ισοφαρίζοντας με μια ωραία προσπάθεια στο 84'.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πάλι ευκαιρίες για γκολ και το ...πλήρωσαν χάνοντας δυο βαθμούς στο γήπεδό τους από μια ομάδα πάντως, που είχε ψυχή και δεν το' βαλε κάτω σε καμιά στιγμή του αγώνα.

Μόλις στο 2' ο Κολιόπουλος σούταρε από καλή θέση και η μπάλα πέρασε δίπλα απ' το δοκάρι του Κηρόπουλου που είχε κλείσει τη γωνία του, ενώ λίγο μετά σε προσπάθεια του Μαντά η μπάλα αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Η επόμενη καλή φάση (12') για τους γηπεδούχους κατέληξε σε γκολ, όχι όμως, από παίκτη τους.

Από σέντρα που έγινε μέσα στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων και ...κάποια τσαφ, ο Δημήτρης Μπασινάς παρενεβλήθη και άθελά του έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Κηρόπουλου.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, η Καστέλλα απείλησε να ισοφαρίσει με έναν Αρτακιανό. Ο αειθαλής Ζήσης ξέφυγε και πλάσαρε ωραία από πλάγια αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Ακριβώς στο ημίωρο ο ΑΟΝΑ βρέθηκε κοντά στο 2-0 αλλά από την ωραία αλλά αρκετά δυνατή σέντρα του Μαστροκώστα, ο Θεοφιλος Μπασινάς δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά από καλή θέση κι έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Αμέσως μετά σε μια εκτέλεση φάουλ του Ζήση, ο Τσάμαρης απέκρουσε δύσκολα, ενώ στο 40' ο Μακρής με ηρωική προσπάθεια πρόλαβε τον Κολιόπουλο πριν γίνει επικίνδυνος.

Στο 7ο λεπτό του β' μέρους ο ΑΟΝΑ βρέθηκε δυο φορές ...φάτσα με το γκολ στην ίδια φάση, αλλά στην προβολή  του Τσούτη απέκρουσε ο Κηρόπουλος και στη συνέχεια  ο Μαντάς από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να σουτάρει καλά.

Αμέσως μετά από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει ...ούτε ο Μιχαλάς και...

στο 81' ο Θεοφιλος Μπασινάς έχασε την ευκαιρία του αγώνα μόνος απέναντι στον πολύπειρο Κηρόπουλο που έπεσε καλά και μπλόκαρε.

Με ψυχραιμία πάντως, έπαιζαν οι παίκτες της Καστέλλας . Δεν έδειξαν να πελαγώνουν βγαίνοντας στην κόντρα και σε μια απ' αυτές ...τιμώρησαν τους γηπεδούχους, όταν από μπαλιά του Κατσίκα, ο Δημήτρης Μπασινάς που βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι της αντίπαλης περιοχής, έκανε μια ωραία προσποίηση κι απέφυγε τον αντίπαλό του, έπιασε ωραίο σουτ με το αριστερό στέλνοντας  την μπάλα στα δίχτυα του Τσάμαρη στο 84' .

Οι πανηγυρισμοί του ίδιου και των συμπαικτών του ήταν έξαλλοι στη συνέχεια και στα υπόλοιπα λεπτά οι ίδιοι δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να απειλήσουν τον Κηρόπουλο, φεύγοντας μετά τη λήξη με το βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτησία: Κασομούλης, Κωνστάντιος-Κούκουρα.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Πάνος Τοκπασίδης): Τσάμαρης, Μαστροκώστας, Γκίκας, Αγγελάκης, Μπισμπικόπουλος, Τσούτης, Μαντάς, Κονόμι, Θ. Μπασινάς (78' Γκέκας), Μιχαλάς (59' Χιούσκα), Κολιόπουλος (67' Λειβαδίτης).

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Γιάννης Παπαθεοδώρου): Κηρόπουλος, Χασάνδρας, Κεχαγιάς, Χ. Βότσης, Μακρής (90' Τσιούνης), Δ. Μπασινάς, Ξυνογαλάς, Γκίκας, Τσούτσης, Τζαμίχας (15' λ.τ. Δεληγιώργης, 53' Σπανός), Ζήσης (65' Κατσίκας).

Επιστροφή