ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 1-1: Παλικαρίσιος βαθμός για τους νεοφώτιστους

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 1-1: Παλικαρίσιος βαθμός για τους νεοφώτιστους
15 Οκτωβρίου 2017, 21:20
A+ A-
Χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Σημαντικό και παλικαρίσιο βαθμό πήρε η νεοφώτιστη Σκεπαστή μέσα στα Ψαχνά, μολονότι ο Ηρακλής -όπως αναμενόταν- ήταν πιο επιθετικός, αλλά δεν είχε στη σύνθεσή του τον Παναγ. Σκριβάνο του Δημ. που δίνει άλλη οντότητα στην γραμμή κρούσης των πράσινων.

Αυτός που άνοιξε πρώτος το σκορ ήταν ο Ηρακλής στο 50' με γκολ του έτερου Παν. Σκριβάνου (του Λάμπρου), όταν βρέθηκε σε θέση βολής στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Ηρακλής δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν "κλείδωσε" το ματς και το "πλήρωσε".

Στο 65' η Σκεπαστή -που χτύπησε στην κόντρα- κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Ι. του Β. Θαλασσινός (δεξιά στη φωτό) και έκανε το 1-1.

Στο 70' σουτ του Τόλη για τον Ηρακλή Ψαχνών η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ μία μεγάλη φάση είχε και η Σκεπαστή μετά το 80' με τον Ανδρούτσο να σταματάει σε τετ α τετ τον Γοργομάτη.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Καλλίτσης για τη Σκεπαστή. 

Διαιτησία: Λάμπρου, Κωνστάντιος-Γκάτσος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Σπυρόπουλος): Ανδρούτσος, Παν. Σκριβάνος του Λ., Δούλος (89' Τσούμαρης), Ταψής, Μπελίτσος, Γκούρλας, Χασαπίδης (46' Κοροβέσης), Τουρκοχωρίτης, Σμυρναίος, Γκάβαλης, Τόλης (73' Στούπας).

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Μπεκάκος): Βασιλείου, Ι. του Θ. Θαλασσινός, Αγιασοφίτης, Καλλίτσης, Τσούπρος, Κωνστάντιος (55' Γοργομάτης), Ντέντης, Ι. του Β. Θαλασσινός, Καψάλας (40' λ.τρ. Καρατζούδης), Θαν. Θαλασσινός, Γερογιάννης.

Επιστροφή