ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-1: Φαρμάκωσε τους γηπεδούχους στο 93'

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-1: Φαρμάκωσε τους γηπεδούχους στο 93'
28 Οκτωβρίου 2017, 19:45
A+ A-
Χωρίς νίκη σε πέντε αγώνες η Αρτάκη.

Φτάσαμε αισίως στην 5η αγωνιστική και η ομάδα της Αρτάκης δεν έχει καταφέρει ακόμη να γευτεί τη χαρά της νίκης. Σήμερα κόντρα στον αξιόμαχο Ελλήσποντο την είχε αγκαλιάσει (σ.σ. τη νίκη) σφιχτά, αλλά στο 93' ο Ελλήσποντος σκόραρε και φαρμάκωσε τους γηπεδούχους.

Το ματς έγινε με τον πολύ δυνατό αέρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Η Αρτάκη πάντως, μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 8' κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο Βασίλης Κολιόπουλος έκανε το 1-0 και όλα έμοιαζαν ιδανικά για τους Αρτακιανούς, που ήθελαν τη νίκη όσο τίποτα άλλο.

Δυο λεπτά μετά το γκολ, χάθηκε και μια καλή ευκαιρία ώστε να γίνει το 2-0, σε κεφαλιά του Θεόφιλου Μπασινά.

Με τη συμπλήρωση του ημίωρου ο Ελλήσποντος κατέγραψε την πρώτη απειλητική επίσκεψη στα καρέ του ΑΟΝΑ, αλλά ο Λάζρι που βρέθηκε σε καλή θέση, καθυστέρησε και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

Στο 41, όμως, χάθηκε η ...μεγάλη ευκαιρία από τους γηπεδούχους, όταν σε σουτ του Κολιόπουλου, η μπάλα αποκρούστηκε σχεδόν πάνω στη γραμμή από τους Λαμψακιώτες.

Στο β' ημίχρονο ανέβηκε ο Ελλήσποντος που δεν μπόρεσε να βρει κενά στην άμυνα της Αρτάκης και προσπαθούσε ν' απειλήσει με μακρινά σουτ χωρίς επιτυχία.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-0 θα παρέμενε μέχρι το τέλος ήρθε η ψυχρολουσία για την Αρτάκη.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (93'), ο Γιάννης Λάμπρου έπιασε ένα ...φαρμακερό σουτ από μακριά, ισοφάρισε σε 1-1 και ...φαρμάκωσε τον ΑΟΝΑ.

Διαιτησία: Βρακάς, Πριόνας - Δάλλας.

ΑΡΤΑΚΗ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Τσάμαρης, Γιωρ. Μαστροκώστας, Μπαλαμπάνης, Χιούσκα (78' Λειβαδίτης), Μπισμπικόπουλος, Σακ. Τσούτης, Μαντάς (63' Λούκας), Κονόμι, Μπασινάς, Μιχαλάς, Κολιόπουλος (85' Γκέκας).

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Αγριόδημος, Κατσικαβάλης, Κοντάκης, Κουσερής, Κουτσαυλής, Σπυράκης (82' Κορκόβελος), Νικολάκης, Κούτρας, Λάμπρου, Λάζρι (55' Νόνας), Νάτσης.

Επιστροφή