ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-1: Πρόσωπο του αγώνα ο Βαγγέλης Ταψής

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-1: Πρόσωπο του αγώνα ο Βαγγέλης Ταψής
4 Νοεμβρίου 2017, 18:50
A+ A-
Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι στο 90'.

Το μεσσαπιώτικο ντέρμπι δεν έβγαλε νικητή και ο Παντριαδικός με τον Ηρακλή Ψαχνών έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Οι γηπεδούχοι όταν ανέβασαν ρυθμούς ...χόρεψαν στο ταψί τον Ηρακλή, αλλά μέχρι τότε ο έμπειρος αμυντικός των "πράσινων", Βαγγέλης Ταψής (φωτό), ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Στο 32' έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του και έκανε το 0-1, σε ένα πολύ καλό ματς που είχε ρυθμό και έντονο πάθος -και από τις δυο πλευρές- για τη νίκη.

Ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν καλύτερος, βέβαια, στο α' ημίχρονο και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ και να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη.

Με το που ξεκίνησε το β' ημίχρονο ο Παντριαδικός ισορρόπησε και οι δυο ομάδες έχασαν από μία ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι με τον Μουτουσίδη στο 53' όταν έπιασε κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και ο Ηρακλής με τον Γκάβαλη στο 65', όταν σούταρε, αλλά ο Καραχάλιος με ωραία επέμβαση έσωσε την εστία του.

Από το 65' και μετά  ο Παντριαδικός ανέβηκε αισθητά και πίεσε τον Ηρακλή, καταφέρνοντας να φτάσει στην ισοφάριση.

Συγκεκριμένα στο 76' ο Δ. Χασάνδρας έκανε τη σέντρα, μπήκε στην πορεία της μπάλας ο Ταψής και η στρογγυλή θεά κατέληξε στο βάθος της εστίας του Ανδρούτσου για το 1-1

Ο Παντριαδικός θα μπορούσε να κάνει και τη μεγάλη ανατροπή και να πάρει τη νίκη, αλλά στο 90' ο Τσούτσης βρέθηκε σε άκρως πλεονεκτική θέση, όμως, σούταρε απελπιστικά άουτ.

Διαιτησία: Καλαμάτας, Κωνστάντιος - Δάλλας.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Αγγελος Βογιατζής): Καραχάλιος, Χ. Αναστασίου (62' Καραμπέτσος), Πασάι, Τσαλιαγκός, Γκρινιάρης, Χαζαρίδης, Γ. Χασάνδρας, Μάλλιαρης, Τσούτσης, Καραντάκης, Μουτουσίδης (58' Δ. Χασάνδρας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τάκης Σπυρόπουλος): Ανδρούτσος, Σκριβάνος, Δούλος, Ταψής, Μπελίτσος, Γκούρλας, Γκάβαλης (81' Στούπας), Τουρκοχωρίτης, Σμυρναίος, Σκριβάνος, Κηρύκος (71' Χασαπίδης).

Επιστροφή