ΒΑΤΩΝΤΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 1-1: Χρήσιμος και ο ένας βαθμός

ΒΑΤΩΝΤΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 1-1: Χρήσιμος και ο ένας βαθμός
5 Νοεμβρίου 2017, 18:33
A+ A-
Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν.

Μοιρασμένο ματς έγινε στο γήπεδο του Βατώντα ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και την Αιδηψό, η οποία έδειξε χαρακτήρα και πήρε καλή ισοπαλία, καθώς κι ο ένας βαθμός θα φανεί χρήσιμος για τη συνέχεια.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους γηπεδούχους, μιας και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά στη συνέχεια αντέδρασαν.

Στο α' ημίχρονο η Αιδηψός (φωτό) ήταν πιο καλή, πατούσε γερά στο γήπεδο κι έδειχνε εξαρχής ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Βατώντα.

Παρόλ' αυτά οι βόρειοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο ...καλό τους ημίχρονο, κάτι που έκαναν στις αρχές του β' ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα στο 48' ο Τίτο Μπιμπάι έκανε το 0-1, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντί να ανέβουν περισσότερο ...χάθηκαν από το γήπεδο.

Κάτι το οποίο ...συνηθίζει η Αιδηψός, όταν βάζει γκολ να μην το ...εξαργυρώνει σε ψυχολογία.

Το παραπάνω το εκμεταλλεύτηκε ο Βατώντας, που πήρε -για τα καλά- τα ηνία του ματς και επέβαλλε τον ρυθμό του.

Ετσι, στο 68' ο Κούκα ισοφάρισε σε 1-1, αλλά στα υπόλοιπα λεπτά του ματς μέχρι το τέλος δεν μπόρεσε να πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ και να καπαρώσει το "τρίποντο".

Διαιτησία: Βρακάς, Πριόνας - Κούκουρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Γιώργος Βαλήλας): Κυριακόπουλος, Τσώκος (46' Α. Σταματίου), Σκούρος (63' Μιχαηλίδης), Κατσαούνης, Ντούκα, Γούναρης, Ματράκας, Κηρύκος (58' Νεσίμι), Λαλανίτης, Κούκα, Χασανλάρι. 

ΑΙΔΗΨΟΣ (Γιώργος Δημητρίου): Ψαρράς (67' Κυριακού), Χασανάι, Βασιλείου, Γλυκός, Μ. Αναγνώστου, Συρπτσιόγλου, Φώτου (63' Μακρής), Ν. Αναγνώστου (76' Καπλανάι), Αντρ. Μπιμπάι (84' Παπατζίκος), Τίτο Μπιμπάι, Μάρκου.   

Επιστροφή