ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-0: Πάλεψε στα ίσια κόντρα στον πρωτοπόρο

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-0: Πάλεψε στα ίσια κόντρα στον πρωτοπόρο
5 Νοεμβρίου 2017, 19:07
A+ A-
Δέχτηκε το γκολ από έναν πρώην Ψαχνιώτη.

Αρκετά καλή εμφάνιση έκανε ο Ταμυναϊκός στα Σπάτα, κόντρα στον πρωτοπόρο του 7ου ομίλου Αήττητο, αλλά τελικά έχασε με 1-0, ενώ θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία, καθώς ο Αήττητος δεν τρόμαξε τους Αλιβεριώτες, που αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα "τσάκωναν" το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ταμυναϊκός κατάφερε να περιορίσει τον Αήττητο, που άλλαζε τη μπάλα στο δικό του "μισό", αλλά όταν περνούσε το κέντρο οι παίκτες του Ταμυναϊκού έκλεβαν μπάλες και έβγαιναν γρήγορα στην κόντρα.

Δυστυχώς για τον Ταμυναϊκό δέχτηκε το γκολ (1-0) στο 36' με σκόρερ έναν πρώην παίκτη του Ηρακλή Ψαχνών στη Β' Εθνική, τον Στέλιο Κρητικό, που είναι και από τις πιο ακριβές -φετινές- μεταγραφές του Αήττητου. 

Με τη σέντρα ο Ταμυναϊκός άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Κώτσης τροφοδότησε τον Μ. Αναστασίου, που δεν μπόρεσε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Στο β' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός και πάλι δεν "έφαγε" φάσεις, πέρα από μία καλή απόκρουση που έκανε ο Μητακίδης σε κεφαλιά αντιπάλου.

Η ομάδα της Εύβοιας, στον αντίποδα, βγήκε 2-3 φορές στην κόντρα με τους Κρόκο, Σταμέλο και Κούρτη, αλλά δεν τέλειωσαν υποδειγματικά τις φάσεις.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ταμυναϊκού έκανε ο νεοαποκτηθέντας Σιλιγαρδάκης που έπαιξε βασικός σε όλο το ματς.

Λύκος: "Τους περιορίσαμε, μπορούσαμε την ισοπαλία"

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Ταμυναϊκού Δημήτρης Λύκος δήλωσε στο egnomi.gr: "Πιστεύω ότι αξίζαμε την ισοπαλία. Τους μαρκάραμε αρκετά καλά, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στις φάσεις που βγάλαμε μπροστά. Ο Αήττητος είναι δυνατή ομάδα κι εμείς στην έδρα του τον υποχρεώσαμε να κάνει μόλις μία φάση πέραν του γκολ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και σε κάθε ματς θα παλεύουμε για το αυτονόητο".

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Τζάκσον, Τσιλιγγίρης, Κατσικογιάννης, Κρητικός, Γκούμας, Φαρινόλα.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Λύκος): Μητακίδης, Καρράς, Πιλάτης, Καρατζάς, Κοκκάλας, Σιλιγαρδάκης, Κώτσης (75' Σταμέλος), Μαν. Αναστασίου (68' Ζάχι), Μαλλισόβας (80' Ραμπαβίλας), Κρόκος (65' Κούρτης), Μήτρου. 

Επιστροφή