ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 3-2: Νάτσης για χειροκρότημα και ο Λάμπρου πάλι εκτελεστής

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 3-2: Νάτσης για χειροκρότημα και ο Λάμπρου πάλι εκτελεστής
5 Νοεμβρίου 2017, 19:40
A+ A-
Ο Θαλασσινός της Σκεπαστής πέτυχε δυο γκολ στο τέλος και μετέτρεψε το θρίαμβο της Λαμψάκου σε ...θρίλερ

 

Αλλη μια νίκη πέτυχε ο Ελλήσποντος και σκαρφάλωσε στο τρίτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας. Με πρωταγωνιστή τον Νάτση (φωτό) αυτή τη φορά και εκτελεστή πάλι τον Λάμπρου, κέρδισε 3-2 τη Σκεπαστή, η οποία στο τέλος πέτυχε δυο γκολ και μετέτρεψε το θρίαμβο της ομάδας της Λαμψάκου σε ...θρίλερ.

Αρκετά καλό το ματς, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν καλό πρόσωπο στην αρχή και στο τέλος του ματς, ενώ οι νικητές είχαν πάλι ένα εκρηκτικό διάστημα στην αρχή του β' ημιχρόνου.

Στο πρώτο μέρος αυτή που απείλησε πιο πολύ ήταν η γηπεδούχος ομάδα.

Στο 34' με ένα ωραίο δυνατό σουτ του Νικολάου (έξω απ' την περιοχή) όπου η μπάλα πέρασε δίπλα απ' το κάθετο δοκάρι. Στο 36' που ο Κατσικαβάλης μπήκε στην περιοχή, αλλά άργησε να σουτάρει και στο επόμενο λεπτό όταν από εκτέλεση φάουλ η κεφαλιά του Νάτση έφυγε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη ο Ντέντης ήταν αυτός που άργησε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και χάθηκε η ευκαιρία για να προηγηθεί η Σκεπαστή.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Νικολάου έκανε το μπάσιμο κι έδωσε ωραία μπαλιά στον Νάτση που έπιασε το δυνατό αριστερό σουτ κι έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Μπαρμπούνη, κάνοντας το 1-0 για τον Ελλήσποντο.

Πέντε λεπτά αργότερα ο σκόρερ με μια περίτεχνη ενέργεια απέφυγε αντίπαλό του έκανε μια εξαιρετική σέντρα κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Γιάννη Λάμπρου, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-0 μέσα σε πανηγυρισμούς και πολλά χειροκροτήματα για τον Νάτση.

Στο 80' νέο μπάσιμο από τον Νικολάου και πάσα στον Κούτρα, νέα ασίστ του τελευταίου στον Λάμπρου κι αυτός με ένα εξαιρετικό αριστερό πλασέ σχεδόν σφραγίζει τη νίκη της ομάδας του.

Η Σκεπαστή, που είχε στο 2-0 ένα καλό σουτ το οποίο απέκρουσε ο Αγριόδημος και απέτρεψε το 2-1, δεν τα παράτησε και στα τελευταία λεπτά μετέτρεψε το θρίαμβο των γηπεδούχων σε αγωνία, αφού με δυο γκολ του αρχηγού της, Γιάννη Θαλασσινού του Β. (90', 91'), μείωσε σε 3-2 και προσπάθησε να κάνει το 3-3, αλλά ο χρόνος ήταν λίγος...

Διαιτησία: Ντούρας, Μούντριχας - Κηρύκος.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Αγριόδημος, Κατσικαβάλης, Κοντάκης (81' Przepiora), Κουσερής, Κουτσαυλής, Σπυράκης (60' Νόνας), Νικολάου (85' Φτούλης), Κούτρας, Λάμπρου, Λάζρι (72' Κορκόβελος), Νάτσης.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Βαγγέλης Μπεκάκος): Μπαρμπούνης, Ι. Αθ.. Θαλασσινός (46' Γοργομάτης), Αγιασοφίτης, Καλλίτσης, Τσούπρος (79' Καρατζούδης), Κωνσταντός, Ντέντης, Ι. Βασ. Θαλασσινός, Καψάλας, Θαν. Θαλασσινός (85' Π. Γερογιάννης), Δ. Γερογιάννης (65' Γεωργίου).

Επιστροφή