ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-ΑΡΤΑΚΗ 0-4: Απέκλεισε από σήμερα το φιλαράκι του

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-ΑΡΤΑΚΗ 0-4: Απέκλεισε από σήμερα το φιλαράκι του
8 Νοεμβρίου 2017, 19:32
A+ A-
Ο Τοκπασίδης ...νίκησε τον παλιό συμπαίκτη του στον ΑΟΧ, Γιάννη Φούρλη.

Μπορεί η Αρτάκη να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία της Α' ΕΠΣΕ και μάλιστα, χωρίς νίκη μετά από έξι αγωνιστικές, αλλά στο Κύπελλο Εύβοιας καπάρωσε ήδη το εισιτήριο για τους "4" της διοργάνωσης.

Πέρασε ...αέρας από το Καλοχώρι/Παντείχι, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 4-0 και η ρεβάνς μετατράπηκε ...νωρίς σε ...διαδικαστικού χαρακτήρα.

Παράλληλα, ο προπονητής του ΑΟΝΑ Παναγιώτης Τοκπασίδης (φωτό) "νίκησε" και απέκλεισε από σήμερα το φιλαράκι του, τον προπονητή του Καλοχωρίου/Παντειχίου Γιάννη Φούρλη και του έκοψε τη φόρα.

Οι δυο τους υπήρξαν και συμπαίκτες στον ΑΟ Χαλκίς τη δεκαετία του '90.

Για τον ΑΟΝΑ δυο γκολ πέτυχε ο Μιχαλάς στο 16' και στο 69', ένα ο Μαντάς στο 23', ενώ στο 49' ο Μάκης Καραμπάς έβαλε αυτογκόλ μετά από προσπάθεια του Ηλία Λούκα.

Διαιτησία: Γκάτσος, Δελχάς - Πασχαλίδης.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Γιάννης Φούρλης): Κατσαρής, Σιγανός, Κανέλλος (60' Μάλλιαρης), Μάκης Καραμπάς, Λαζαρίδης (46' Βουρνάζος), Ζαχαριάδης, Λουκάς, Ντουλλελάρι, Σαμπάνης (80' Α. Γιαννής), Δουρμούσογλου (75' Λειβαδίτης), Σάκης Καραμπάς.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Τσάμαρης, Γκέκας, Κολιόπουλος, Αγγελάκης, Μπισμπικόπουλος, Λούρος, Κονόμι (75' Καλαμιώτης), Λούκας (65' Χουρίδης), Μιχαλάς, Μαντάς (70' Πεντρίτ), Λειβαδίτης.

Επιστροφή