ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-3: Μεγάλη ανατροπή με χρυσό γκολ στο 89'

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-3: Μεγάλη ανατροπή με χρυσό γκολ στο 89'
12 Νοεμβρίου 2017, 20:20
A+ A-
Ο Τσαλιαγκός έχτισε τη νίκη και ο Οντιάμπο την ...ολοκλήρωσε.

Σπουδαίο διπλό με μεγάλη ανατροπή πέτυχε το Αυλωνάρι μέσα στη Σκεπαστή, την οποία κέρδισε με 3-2, με ένα γκολ που σημειώθηκε στο 89'. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν πριν λήξει το ημίχρονο, αλλά στην τελική ευθεία πάτησαν γκάζι και απέδρασαν με τη νίκη.

Ιδανικό ξεκίνημα των γηπεδούχων

Η Σκεπαστή μπήκε καλύτερα στο ματς και η υπεροχή της καρποφόρησε με ένα γκολ στο 10'.

Ο Θανάσης Θαλασσινός με κεφαλιά έκανε το 1-0 και έβαλε στο τιμόνι του οδηγού την ομάδα του.

Δεκάξι λεπτά αργότερα (26') η Σκεπαστή έριξε στο καναβάτσο το Αυλωνάρι, κάνοντας το 2-0 με σκόρερ τον Αποστόλη Γεωργίου, που αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή της ομάδας και μάλιστα, σήμερα, έπαιξε για πρώτη φορά βασικός.

Η μείωση του σκορ

Το Αυλωνάρι έδειξε να είναι ...αποσυντονισμένο, αλλά στο 40' ξεκίνησε η αντεπίθεσή του.

Ο Μπασούκος έβγαλε μία κάθετη πάσα στον Βασίλη Τσαλιαγκό (φωτό) και ο δεύτερος βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ της Σκεπαστής, τον πλάσαρε άψογα και μείωσε σε 2-1. 

Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, η Σκεπαστή μπήκε πάλι δυνατά στο γήπεδο, όπως είχε συμβεί και στην αρχή του α' ημιχρόνου.

Δεν μπόρεσε, όμως, να παραβιάσει για τρίτη φορά την εστία του Τζαβάρα και να αγκαλιάσει τη νίκη. Και την ...πάτησε.

Η μεγάλη ανατροπή

Το Αυλωνάρι πήρε ...θάρρος και από το 65' και μετά άρχισε να ανεβάζει αισθητά την απόδοσή του.

Στο 77' ο Τσαλιαγκός (σ.σ. είχε μπει αλλαγή στη θέση του Τάσου Καρλή -που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο 6'-) σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά κι έκανε το 2-2.

Η μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 89' όταν Τόμας Οντιάμπο με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ  (Βαγγέλης Μπεκάκος): Μπαρμπούνης, Ι. του Αθ. Θαλασσινός, Αγιασοφίτης, Καλλίτσης, Καψάλας, Κωνσταντός, Ντέντης, Ι. του Β. Θαλασσινός, Γεωργίου (78' Γοργομάτης), Θαν. Θαλασσινός, Δ. Γερογιάννης (85' Καρατζούδης)

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Τζαβάρας, Δαφνής, Φραγγής, Κάραλης, Κόκκος, Παπίλας (74' Περιβολάρης), Μπασούκος (88' Ηλ. Παππάς), Ζαχαριάς, Οντιάμπο, Β. Βασιλείου (58' Ιωαννίδης), Αν. Καρλής (11' λ.τρ. Τσαλιαγκός).

Επιστροφή