Απαράδεκτη επίθεση Παγώνη σε Πρατσόλη με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς

Απαράδεκτη επίθεση Παγώνη σε Πρατσόλη με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς
17 Νοεμβρίου 2017, 10:34
A+ A-
Πλούσια σε ειδήσεις και αυτήν την εβδομάδα η Γνώμη.

Και με βροχή και με κρύο, η Γνώμη είναι πιστή στο ραντεβού με τους χιλιάδες αναγνώστες της στην Εύβοια. Για να δούμε τις κυριότερες ειδήσεις σε τίτλους...

1. Ανείπωτη τραγωδία με τον 29χρονο Γιάννη Γκρινιάρη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο και πέταξε στη γειτονιά των αγγέλων. Αναλυτικό ρεπορτάζ για το τροχαίο δυστύχημα.

2. Ενα χρονο μετά το τρομακτικό τροχαίο που είχε, ο Μιχάλης Λαφαζάνης άγγιξε το θάνατο και ξαναγεννήθηκε. Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη του 23χρονου

3. Χαλκιδέος που πήρε δανεικά ρούχα για να πάει στην κηδεία του πατέρα του μιλάει στη Γνώμη και ...ξεσπά.

4. Το χρονικό του τραγικού θανάτου του γνωστού χωματουργού Χαράλαμπου Κωνσταντίνου, ο οποίος πλακώθηκε από μπουλντόζα στον Γαβαλά Αλιβερίου.

5. Αρνείται ότι «έφαγε» το ποσό των 500.000 ευρώ η υπάλληλος του Βασίλη Αρμόνη. Ολες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

6. 47χρονος με αμαρτωλό παρελθόν στην Ιστιαία συνελήφθη με με ναρκωτικά και όπλα.

7. Εζησε τον φονικό τυφώνα «Ντάμρεϊ» ο Αμαρύνθιος Χρήστος Κρόκος που διατηρεί εστιατόριο στο Βιετνάμ. Τι δηλώνει στη "Γνώμη".

8. Σε εκδήλωση με ...άδεια καθίσματα πήραν το βραβείο της καλύτερης φωτογραφίας μαθήτριες του 1ου Λυκείου Χαλκίδας.

9. Δισέλιδο αφιέρωμα στις "φίρμες" του Αλιβερίου, που προκαλούν συζητήσεις με την φρέσκια παρουσία και τη δραστηριότητά τους.

10. Χαμός στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, με την απαράδεκτη επίθεση του Παγώνη στον Πρατσόλη. Οι αυθαιρεσίες του Βαγγέλη Αγγέλου, τον οποίο κυνηγάει ανηλεώς ο δήμαρχος και η εμπλοκή της Νατάσσας Φουρνάρη.

11.  Ο Γιώργος Ανδριώτης κατάφερε στο δικαστήριο να αποκαλύψει τις κλεψιές της ΔΕΗ, η οποία τον κατηγόρησε για ρευματοκλοπή. Τι δηλώνει ο ίδιος και τι πρέπει να προσέχετε!

12. Εντυπωσίασε στο Voice η Χαλκιδέα Βάσια Καλαϊτζόγλου. Δηλώσεις στη "Γνώμη" της ίδιας, αλλά και του πατέρα της, Μάκη Καλαϊτζόγλου.

13. Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην οδό Ληλαντίων από πυρκαγιά σε διαμέρισμα. Πώς πήρε φωτιά το σπίτι.

14. Θρήνος στην εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας από τον ξαφνικό θάνατο του 55χρονου μαθηματικού Γιώργου Κότσαρη.

15. Πως ο πρώην δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς απειλείται με χρεωκοπία (!) και το τρομερό ποσό που πρέπει να πληρώσει από την τσέπη του. Αποκαλυπτικό και αναλυτικό το δημοσίευμα της εφημερίδας.

16. Σε κλάματα ξέσπασε αστυνομικός για τη γερή «καμπάνα» στον αδελφό του, που κρίθηκε ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών.

Αυτά και πολλά ακόμη ρεπορτάζ μόνο στη Γνώμη που κυκλοφορεί. Καλή σας ανάγνωση...

Επιστροφή