Σκότωσε τον αδελφό του με μπαλτά και αυτοκτόνησε με ποντικοφάρμακο

20 Νοεμβρίου 2017, 17:53
A+ A-
Ο δολοφόνος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην κοινότητα Μισίρια στο Ρέθυμνο, όπου ένας 27χρονος με ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ τον αδελφό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του πίνοντας υγρό μπαταρίας αυτοκίνητου και ποντικοφάρμακο!

Ο δράστης, που είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική και ήταν γνωστός στις τοπικές αρχές από επεισόδια που είχε προκαλέσει, χτύπησε κάτω από άγνωστες συνθήκες με μπαλτά τον 21χρονο αδελφό του, ο οποίος πέθανε ακαριαία.

Στη συνέχεια, ήπιε υγρό μπαταρίας με ποντικοφάρμακο. Οι τραγικοί γονείς μετέφεραν τα δύο αδέλφια στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε αμέσως ο θάνατος του 21χρονου, που είχε χτυπηθεί με τον μπαλτά.

Ο 27χρονος δράστης του φονικού πέθανε λίγη ώρα αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. Στο Νοσοκομείο κλήθηκαν και αστυνομικοί, που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης. 

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ακριβώς προηγήθηκε της δολοφονικής επίθεσης του 27χρονου, παίρνοντας καταθέσεις από τους γονείς τους.  

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θύτης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, ωστόσο τελευταία ζούσε με τους γονείς και τον αδερφό του. Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

 

Επιστροφή