Περιοδεία στα χωριά από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Κύμης -Αλιβερίου

Περιοδεία στα χωριά από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Κύμης -Αλιβερίου
21 Νοεμβρίου 2017, 14:48
A+ A-
Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ομάδα, τα προβλήματα είναι πολλά.

Μία από τις δράσεις της  Ομάδας  Πρωτοβουλίας Πολιτών Δήμου Κύμης – Αλιβερίου είναι και οι επισκέψεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες και τους οικισμούς του Δήμου, προκειμένου να ενημερωθεί από τα Τοπικά Συμβούλια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ήδη, μέλη της  Ομάδας έχουν επισκεφτεί τις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Ιωάννη, Οξυλίθου, Μονοδρίου, Κρεμαστού και  Αγίου Γεωργίου. Όπως υποστηρίζει η Ομάδα Πρωτοβουλίας σε ανακοίνωση της, τα προβλήματα που παρουσιάζονται είναι πολλά.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση ότι:

"Ενδεικτικά από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν ξεχωρίζουν: Η ανύπαρκτη αγροτική οδοποιία, ο βιολογικός καθαρισμός (Μονόδρι, Άγιος Γεώργιος), η έλλειψη φωτισμού σε εντός σχεδίου περιοχή, ο δρόμος Κρεμαστός-Άγιος Γεώργιος.

Επίσης, η  διευθέτηση ποταμών, ρεμάτων και διαβάσεις σε αυτά, η εσωτερική οδοποιία, τα κλαδέματα δένδρων, οι κατεστραμμένες και επικίνδυνες παιδικές χαρές, η διαμόρφωση πλατειών.

Ακόμη, ο εσωτερικός καθαρισμός εγκυμονεί κινδύνους, υπάρχουν παραμελημένες αθλητικές εγκαταστάσεις, παντελής απουσία πολιτιστικών, επικίνδυνοι τάφροι σε κεντρικούς δρόμους και δεκάδες άλλα.»

Επιστροφή