ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 0-1: Πρώτο διπλό με μπάζερ μπίτερ του αρχηγού

2 Δεκεμβρίου 2017, 18:44
A+ A-
Λυτρωτής ο Μαστροκώστας.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο αρχηγός του Λήλα Βασιλικού Νίκος Μαστροκώστας έγινε αποδέκτης της μπάλας με πλάτη στον προσωπικό του αντίπαλο, γύρισε και με συρτό σουτ την έστειλε στη γωνία της εστίας του Κηρόπουλου και τους φίλους της ομάδας πάνω στα κάγκελα.

Ο Λήλας άνοιξε τούνελ στη "φυλακή" της ισοπαλίας, απέδρασε και φώναξε "φτου ξελευτερία", καθώς το σημερινό ήταν το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα, παραμένοντας σε τροχιά τίτλου.

Ο Λήλας έχασε δυο άχαστα στο α' ημίχρονο με τους Καραχάλιο και Δημήτρη Αγγελάτο.

Είχε την κατοχή, έπαιζε από τα πλάγια, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να μπει στο τιμόνι του οδηγού.

Στο β' ημίχρονο όσο περνούσε η ώρα τόσο μεγάλωνε η αγωνία και το άγχος στο στρατόπεδο του Λήλα, που συνέχισε να πιέζει με όλους τους τρόπους, αλλά ήταν αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια (όπως και σε προηγούμενα εκτός έδρας ματς, που του στοίχισαν βαθμούς).

Η Καστέλλα στο β' ημίχρονο βρήκε πιο πολλούς χώρους στην κόντρα επίθεση, αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Μαντά.

Ούτε ο Λήλας στο β' ημίχρονο δημιούργησε κλασικές φάσεις, πλην μιας εντυπωσιακής στιγμής σε ψαλιδάκι του Καραχάλιου, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Κι ενώ το ματς όδευε στη λευκή ισοπαλία, στο 93' ο Νίκος Μαστροκώστας λύτρωσε την ομάδα του Βασιλικού και τα πανηγύρια που ακολούθησαν ήταν έξαλλα.

Διαιτησία: Φώτης, Δελχάς - Αντωνίου.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Γιάννης Παπαθεοδώρου): Κηρόπουλος, Κουρούπης, Κεχαγιάς, Χαρ. Βότσης, Μακρής, Μπασινάς, Σπανός, Αθαν. Γκίκας, Κ. Χασάνδρας, Τζαμίχας, Νικούλης (75' Ξυνογαλάς).

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Γιώργος Λάμπρου): Μαντάς, Τζάβρας (87' Κατσίμπρας), Σεϊνταράσι, Τοουρφέ, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Ρωμανός (85' Μπούρικας), Καραχάλιος, Γιώργος Αγγελάτος (55' Κρ. Μπαλόζι), Νίκος Μαστροκώστας, Δημήτρης Αγγελάτος (55' Βρέττος). 

O Γιώργος Αγγελάτος (δεξιά) του Λήλα έδωσε μάχες στη γραμμή κρούσης, παίζοντας για 55 λεπτά λίγο πιο πίσω από τον Μαστροκώστα, ενώ ο Τζαμίχας (αριστερά) της Καστέλλας πάτησε 2-3 φορές στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Μαντά.

Ο πολύπειρος Σάκης Παλαιολόγος (αριστερά), μαζί με τον Τοουρφέ αποτέλεσαν το αμυντικό κεντρικό δίδυμο της ομάδας του Βασιλικού. Ψηλά για την Καστέλλα έπαιζε ο Μπασινάς (δεξιά), που έδωσε πολλές μάχες έξω από το "κουτί" του Λήλα.

Φίλοι και μέλη της διοίκησης του Λήλα Βασιλικού πανηγυρίζουν το χρυσό γκολ του Νίκου Μαστροκώστα.

O Kάστρο είναι ο πιστός φύλακας της ομάδας της Καστέλλας. Εδώ, σκεπτικός, μισή ώρα πριν τη σέντρα.

Επιστροφή