ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3-1: Εδωσε ...συνέχεια στο διπλό της περασμένης αγωνιστικής

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3-1: Εδωσε ...συνέχεια στο διπλό της περασμένης αγωνιστικής
2 Δεκεμβρίου 2017, 22:26
A+ A-
Εβαλε τις βάσεις νωρίς.

Η Μακρυκάπα ερχόταν από το εντυπωσιακό διπλό με 4-3 μέσα στη Σκεπαστή και σήμερα, ήθελε κόντρα στην ΑΕΚ Χαλκίδας να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αλλά και να δώσει ...συνέχεια στη μεγάλη νίκη της στη Β. Εύβοια.

Οι Λύκοι ήταν το φαβορί της αναμέτρησης και το απέδειξαν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, βάζοντας τις βάσεις της νίκης από νωρίς.

Στο 4' ο Μπαϊμπάκης με κεφαλιά στο "Γ" της αντίπαλης εστίας έκανε το 1-0 και στο 9' ο αρχηγός Αναστάσιος Καρκαλής (φωτό) έκανε το 2-0.

Μετά από φάουλ βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της κιτρινόμαυρης άμυνας και με κεφαλιά κι αυτός βρήκε δίχτυα.

Η ΑΕΚ Χαλκίδας, που είχε στον πάγκο της τον Παντελή Κεβρεκίδη (σ.σ. ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μετά το χωρισμό του Δικέφαλου με τον Δάβρη) ξαναμπήκε στο ματς στο 53', όταν ο Λάμτσε από την άσπρη βούλα μείωσε σε 2-1.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι, που ανέβηκαν ψυχολογικά πίεσαν κάπως τους γηπεδούχους, αλλά τελικά οι Λύκοι βρήκαν τον τρόπο να κλειδώσουν το ματς.

Στο 75' αποβλήθηκε ο προπονητής της Μακρυκάπας Νίκος Κιαπέκος (σ.σ. είχε αποβληθεί και στη Σκεπαστή) και τρία λεπτά αργότερα (78'), ο Σίδερης βγήκε τετ α τετ με τον Ζαφειρόπουλο, πλάσαρε κι έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Κωνστάντιος-Περιβολάρης.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Νίκος Κιαπέκος): Αναστασίου, Λέκκας, Χασάνδρας, Α. Καρκαλής, Τσουμάνης, Σηφάκης, Γκίκας (87' Σιλιβάκος), Σεχάι (91' Ι. Καρκαλής), Μπαϊμπάκης (46' Μαρίνος), Σίδερης, Κουτσαυλής.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Παντελής Κεβρεκίδης): Ζαφειρόπουλος, Καρβούνης (46' Ζευγολάτης), Κοτρώτσιος, Τριανταφύλλου, Γιαμμακίδης, Σμπρίνης, Χρόνης, Τζαφέρος, Καλλέντζης (82' Εμμανουέλ), Λάμτσε, Ντεγιάννης.

Επιστροφή