ΑΙΔΗΨΟΣ-ΑΡΤΑΚΗ 1-2: Πήρε φόρα με τρίτη σερί νίκη

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΑΡΤΑΚΗ 1-2: Πήρε φόρα με τρίτη σερί νίκη
3 Δεκεμβρίου 2017, 18:45
A+ A-
Σημαντικό τρίποντο στο βορρά.

Η σημερινή νίκη μέσα στην Αιδηψό ήταν η τρίτη σερί για την Αρτάκη με τον Βαγγέλη Ζέρβα (φωτό) στο τιμόνι της, έχοντας το "απόλυτο" μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ερυθροκίτρινων.

Στο 22' ο Θεόφιλος Μπασινάς άνοιξε το σκορ (0-1) για την Αρτάκη, που έκανε ιδανικό ξεκίνημα.

Από το 30' και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, πήραν το έλεγχο, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Μάρκου, λίγο πριν λήξει το 45λεπτο.

Αρκετά καλή, αλλά και ...αποφασισμένη να φτάσει στην ισοφάριση ήταν η Αιδηψός και στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου.

Ειδικότερα από το 45' μέχρι το 60' η Αιδηψός άγγιξε σε τρεις περιπτώσεις την ισοφάριση, αλλά ο Αντριάν Μπιμπάι έχασε ...γκολ απ' αυτά που λέμε ότι δεν χάνονται.

Απέναντί του βρήκε τον Τσάμαρη που ήταν εξαιρετικός και κράτησε για την ομάδα του το 0-1, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί από το 22'.

Και στο 59' ήρθε η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους ενώ ταυτόχρονα επαληθεύτηκε πανηγυρικά κι ο νόμος του ποδοσφαίρου.

Οταν δεν βάζεις γκολ, θα το δεχτείς.

Ετσι, ο Λούρος με κεφαλιά έκανε το 0-2 για την Αρτάκη που πήρε ισχυρό προβάδισμα.  

Παρόλ' αυτά η Αιδηψός δεν το έβαλε κάτω. Στο 70' μείωσε σε 1-2 με σκόρερ τον Γιάννη Βασιλείου, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έκανε -έστω- τη ...μισή ανατροπή και υποχρεώθηκε σε ήττα από μία Αρτάκη, που ολοένα και ανεβαίνει ψηλότερα. 

Η Αιδηψός είχε τραυματισμό και αναγκαστική αλλαγή (Χασανάι), ενώ είχε και αποβολή καθώς στο 89' αποβλήθηκε ο Μ. Αναγνώστου από τον πάγκο!

Διαιτησία: Κασομούλης, Δάλλας - Κελεπούρης.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γ. Δημητρίου): Ψαρράς, Χασανάι (77' λ.τ. Παπατζίκος), Βασιλείου (85' Καραγκούνης), Καππές, Μ. Αναγνώστου (86' Σαμπάι), Σιρπτσιόγλου, Φώτου, Ν. Αναγνώστου, Α. Μπιμπάι, Ι. Μπιμπάι (23' Μάρκου), Στεργίου.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Βαγγ. Ζέρβας): Τσάμαρης, Γκέκας, Μπαλαμπάνης, Μπισμπικόπουλος, Σ. Τσούτης, Χιούσκα, Λούκας, Γ. Μαστροκώστας, Λειβαδίτης, Λούρος, Θεοφ. Μπασινάς (93' Γραμματικόγιαννης).

Επιστροφή