ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 2-1: Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά το γύρισε

3 Δεκεμβρίου 2017, 19:20
A+ A-
Στην 5η θέση σκαρφάλωσε ο Βατώντας.

Νίκησε και σκαρφάλωσε στην 5η θέση ο Αστέρας Βατώντα, ο οποίος βρέθηκε να χάνει από τον Ολυμπο Γυμνού, αλλά ...γύρισε το ματς και κατέκτησε μία πολύτιμη νίκη.

Αξιοσημείωτο, όμως, είναι κι ένα στοιχείο που αφορά τον Ολυμπο Γυμνού, ο οποίος, ενώ στην έδρα του είναι εκπληκτικός, μακριά από το Γυμνό μετράει πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς.

Ενδεικτικά έχει χάσει σε Τριάδα, Ερέτρια, Ψαχνά, Αυλωνάρι και σήμερα στον Βατώντα.

Φυσικά, δύσκολα ματς με ομάδες που φιγουράρουν στην πεντάδα, αλλά ο απολογισμός για τον Ολυμπο δεν είναι και ο καλύτερος δυνατός.

Σήμερα πάντως, στον Βατώντα, προηγήθηκε 0-1 στο 31' με σκόρερ τον Σταματούκο.

Μετά από τέσσερα λεπτά (35') ο Τσώκος (σ.σ. πέντε λεπτά νωρίτερα, είχε μπει αλλαγή στη θέση του Γούναρη που τραυματίστηκε) ισοφάρισε σε 1-1.

Και στο 83' με μακρινό σουτ του Μιχαηλίδη, η πορεία της μπάλας ...ξεγέλασε τον Μωραϊτη, κι έτσι έγινε το 2-1.

Στο 90' ο Ολυμπος έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση.

Ο Ντούρμας με ατομική προσπάθεια βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Γιάννης Σταθαράς, που αντικατέστησε κάτω απ' τα δοκάρια τον Κυριακόπουλο (λόγω τραυματισμού) έκανε εξαιρετική απόκρουση και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Ο Σταθαράς αν και πάτησε τα 41 του χρόνια, έδειξε ότι παραμένει ένας σπουδαίος γκολκίπερ.

Στο 75' αποβλήθηκε ο προπονητής του Ολυμπου Γιώργος Κρόκος για διαμαρτυρία.

Διαιτησία: Σέγκος, Ρουμπής-Μούντριχας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Γ. Βαλήλας): Σταθαράς, Χανσαλάρι, Σκούρος, Κατσαούνης, Ντούκα, Γούναρης (30' λ.τ. Τσώκος), Ματράκας (63' Μαμτζαδέριας), Αργ. Κηρύκος, Μιχαηλίδης (93' Κοκοπίπης), Κούκα, Σταματίου (94' Γούσιας).

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Γ. Κρόκος): Μωραίτης, Τουζούν, Σακκής, Ζαχαριάς, Θωμόπουλος, Μακρής 670' Σπ.  Αργύρης), Ντούρμας, Θαν. Κηρύκος
(88' Τσίγκας), Κοτρογιάννης, Βαγγ. Ρουμπής, Σταματούκος.

Επιστροφή