ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-4: Τρίτωσε το καλό κι έσπασε το αήττητο στο Γυμνό

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-4: Τρίτωσε το καλό κι έσπασε το αήττητο στο Γυμνό
10 Δεκεμβρίου 2017, 19:40
A+ A-
Στην 5η θέση ανέβηκαν οι Λύκοι

 

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Μακρυκάπα στο Γυμνό. Μάλιστα, το καλό για τους Λύκους ...τρίτωσε και με την τρίτη νίκη τους μακριά από το γήπεδό τους, κερδίζοντας τον Ολυμπο με το εμφατικό 4-1 και υποχρέωσαν, έτσι, τους γηπεδούχους στην πρώτη ήττα τους, εντός έδρας.

Η νίκη των παικτών του Νίκου Κιαπέκου (φωτό) ήρθε με ...αιφνιδιασμό, αφού στα πρώτα 25 λεπτά βρήκαν δίχτυα τρεις φορές ...παγώνοντας το γήπεδο στο Γυμνό.

Στο 9' ο Σηφάκης άνοιξε το σκορ (1-0) με σουτ μέσα απ' την περιοχή και στο 15' ο Δήμος Σίδερης διπλασίασε τα γκολ (2-0). Στο 25' ο Μπαϊμπάκης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κι έκανε το 0-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 μετά το τριπλό σοκ, με κεφαλιά του Μακρή, λίγο πριν λήξει το ημίχρονο.

Στο β' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας συντηρητικά δεν άφησαν την ομάδα του Ολυμπου να τους απειλήσει και στο 75' ήρθε άλλο ένα γκολ (1-4) από τον Σίδερη (το δεύτερο προσωπικό του) που επισφράγισε το θρίαμβο των Λύκων.

O Ολυμπος ξεκίνησε με τους Μωραίτη, Τουζούν, Μπαρώτα, Τσίγκα, Θωμόπουλο, Κοτρογιάννη, Ντούρμα, Κηρύκο, Βαγγ. Ρουμπή, Μακρή, Σπ. Αργύρη. Στην αποστολή ήταν και οι Ζαχαριάς, Παρασκευάς, Καρλατήρας, Γιαννούλης, Σακκής, Σταματούκος, Αντ. Ρουμπής. 

Για τη Μακρυκάπα έπαιξαν οι: Αναστασίου, Λέκκας, Χασάνδρας, Α. Καρκαλής, Τσουμάνης, Σηφάκης, Γκίκας, Σεχάι, Μπαϊμπάκης (85' Σμπρίνης), Σίδερης (80' Πολυχρόνης), Κουτσαυλής (85' Κολιόπουλος).

Επιστροφή