ΧΑΛΚΙΔΑ: Φιλανθρωπική συναυλία στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας

ΧΑΛΚΙΔΑ: Φιλανθρωπική συναυλία στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας
15 Δεκεμβρίου 2017, 13:01
A+ A-
Θα βάλει το κοινό στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία διοργανώνει η Πολυφωνική Χορωδία του ιερού ναού Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας, στο πλαίσιο του ευρύτερου εορτασμού των Χριστουγέννων.

Στη Συναυλία συμμετέχει η Πολυφωνική Χορωδία, συνοδεία κουϊντέτου  χάλκινων πνευστών και πιάνο, υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Φριτζέλα, παρουσιάζοντας ένα απάνθισμα από χριστουγεννιάτικους ύμνους, κάλαντα και κλασικές άριες.

Πρόκειται για μελωδίες γνωστές, χαρούμενες, κατανυκτικές που αναγγέλλουν τη γέννηση του Θείου Βρέφους, συνδεδεμένες με αποσπάσματα από το διήγημα της Ρένας Ραψομανίκη: "Στη ρωγμή της επιστήμης χωράει το Θαύμα."

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στις 8:15 το βράδυ και θα λάβει χώρα εντός του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα και βαρύτητα στα χαρμόσυνα μηνύματα της γιορτής.

Η Συναυλία θα έχει Φιλανθρωπικό Χαρακτήρα, εφόσον κατά την είσοδο στο ναό, αντί εισιτηρίου, θα υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής συνεισφοράς τροφίμων, φαρμάκων και ενδυμάτων για τις ανάγκες του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας.

Επιστροφή