ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2-1: Γλίτωσε το έμφραγμα στο τέλος

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2-1: Γλίτωσε το έμφραγμα στο τέλος
7 Ιανουαρίου 2018, 20:10
A+ A-
Τρεις αποβολές είχε το ματς.

Γλίτωσε το "έμφραγμα" σήμερα ο Λήλας στην έδρα του με αντίπαλο την αξιόμαχη Σκεπαστή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο τέλος του α' ημιχρόνου, ενώ ο Λήλας γύρισε το ματς στην τελική ευθεία.

Η Σκεπαστή έβαλε ...δύσκολα στον Λήλα, που ήθελε τη νίκη για να μειώσει στους 8 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ερέτρια.

Η Ερέτρια πέρασε νικηφόρα χθες από την Λάμψακο και αν ο Λήλας δεν κέρδιζε σήμερα, θα έχανε πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Τα κατάφερε με την ψυχή στο στόμα, αλλά σημασία για τον Λήλα έχει ...ότι πήρε αυτό που ήθελε, ενώ επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Βασίλης Τσομπάνης, που ήταν τραυματίας.

Είχε, όμως, ο Λήλας και δυο αποβολές, ενώ μία αποβολή "μέτρησε" η Σκεπαστή.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με γκολ του Καλίτση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Δηλαδή, λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Είχε προηγηθεί ένα κόρνερ υπέρ της Σκεπαστης σε εξαιρετικό σουτ του Καψάλα που απέκρουσε ο Μαντάς. Μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Θαλασσινός έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Καλλίτσης έκανε υο 0-1.

Ο Λήλας πίεσε για την ανατροπή στο β' ημίχρονο, αλλά στο 72' έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχτηκε ο Τοουρφέ.

Στο 77' η αριθμητική ισορροπία ...αποκαταστάθηκε, όταν αποβλήθηκε, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσούπρος της Σκεπαστής.

Ενα λεπτό μετά, στο 78', ο Λήλας έφτασε στην ισοφάριση (1-1) με ωραίο γκολ του Καραχάλιου  με πλασέ από δύσκολη θέση.

Στο 86' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσολάκος του Λήλα και οι γηπεδούχοι έμειναν με εννιά παίκτες.

Ωστόσο, στο 87' ο Λήλας λυτρώθηκε, καθώς ο Γιώργος Αγγελάτος με ψυχραιμο πλασέ (από σέντρα του Σεϊνταράση) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Γ. Λάμπρου, Παππάς - Πασχαλίδης.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Γιώργος Λάμπρου): Μαντάς, Καρλατήρας, Σεϊνταράση, Τοουρφέ, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Γιώργος Αγγελάτος, Καραχάλιος, Τσομπάνης (74' Curra), Μαστροκώστας, Κατσίμπρας (90' Μετοχιάτης).

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Βαγγέλης Μπεκάκος): Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Ντέντης (61' Παλάντζας), Καλλίτσης, Τσούπρος, Κωνσταντός, Γεωργίου, Ι. Β. Θαλασσινός, Καρατζούδης (82' Π. Γερογιάννης), Θαν. Θαλασσινός, Καψάλας.

Επιστροφή