Πολιτική

Ανάμεσα σε δύο κομμάτια βρέθηκε το φλουρί της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας

12 Ιανουαρίου 2018, 19:53
Διαβάστε ποιοι ήταν οι τυχεροί στην πίτα που έκοψε ο Μπακογιάννης.

Την βασιλόπιτα της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας έκοψε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανού των περιφερειακών συμβούλων και του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Κώστα Ρουσόπουλου.

Το φλουρί βρέθηκε ανάμεσα στα κομμάτια του περιφερειακού συμβούλου Κώστα Βαρδακώστα και του Κώστα Ρουσόπουλου, με τον πρώτο να γράφει την είδηση στο facebook, τονίζοντας:

" Το 2018 ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς! Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την Περιφερειακή Ενότητας Εύβοιας! Θεωρούμαι κατά το ήμισυ νικητής στο φλουρί (διατίθεται φωτογραφικό ντοκουμέντο,τα συμπεράσματα δικά σας) μαζί με τον Costas Roussopoulos! Εύχομαι υγεία και τύχη σε όλους! Η νέα χρονιά να είναι άκρως δημιουργική και επιτυχημένη για την ομάδα της Π.Ε. Ευβοίας!"

Από την πλευρά του ο κ. Ρουσόπουλος έδωσε ακόμη μεγαλύτερο (από 1/2) ποσοστό επιτυχίας στον κ. Βαρδακώστα, αφού έγραψε το εξής σχόλιο:

΅"Να είμαστε καλά κατά τα 3/4 τυχερέ του φλουριού και καλέ φίλε Κώστα! Χαρά μου που ήμουν σήμερα μαζί σας! Υγεία και ό,τι καλύτερο στον Περιφερειάρχη μας και σε όλη την ομάδα της Περιφέρειας!"

Πάντως η καλύτερη είδηση για τον Κώστα Βαρδακώστα δεν ήταν η ανεύρεση του φλουριού, αλλά το γεγονός ότι ορίστηκε θεματικός αντιπεριφερειάρχης στους τομείς Πολιτισμού και Παιδείας, από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Στη φωτογραφία κάτω βλέπετε το κομμάτι του Κώστα Βαρδακώστα, όπου φαίνεται ακριβώς πόσο τμήμα του φλουριού του αναλογούσε.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα διαπλάτυνση στο δρόμο Χαλκίδα- Προκόπι

Νέα διαπλάτυνση στο δρόμο Χαλκίδα- Προκόπι
Πολιτική
[21/04/2018 - 15:48]

Με ταχείς ρυθμούς ξεκίνησαν και εκτελούνται οι εργασίες.   ...περισσότερα

ΛΙΒΑΝΙΟΥ: Δικαιώθηκαν οι βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ για τα διόδια

ΛΙΒΑΝΙΟΥ: Δικαιώθηκαν οι βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ για τα διόδια
Πολιτική
[21/04/2018 - 13:45]

«Εμείς αλλάξαμε όσα προέβλεπαν οι συμβάσεις με τους εργολάβους»   ...περισσότερα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έρχεται ο Βασίλης Κικίλιας στη Σχολή Πεζικού

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έρχεται ο Βασίλης Κικίλιας στη Σχολή Πεζικού
Πολιτική
[20/04/2018 - 18:46]

Θα εκπροσωπήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Γεωργίου. ...περισσότερα