Αθλητικά

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Oι αδελφοί Κατσάμπα στο Αλιβέρι - Τραυματίστηκε ο Σιλιγαρδάκης

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Oι αδελφοί Κατσάμπα στο Αλιβέρι - Τραυματίστηκε ο Σιλιγαρδάκης
12 Ιανουαρίου 2018, 12:37
Δύο νέες μεταγραφές για την ομάδα της Εύβοιας.

Στην απόκτηση των αδελφών Κατσάμπα προχώρησε ο Ταμυναϊκός, καθώς μετά τη συμφωνία με τον Παναγιώτη Κατσάμπα (αριστερά στη φωτό), στην ομάδα του Αλιβερίου θα αγωνίζεται και ο αδερφός του, Κώστας Κατσάμπας (δεξιά στη φωτό).

Ο Παναγιώτης Κατσάμπας είναι μέσος και αγωνιζόταν στον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής. Μάλιστα στον α' γύρο είχε παίξει βασικός, τόσο εναντίον του Ταμυναϊκού, όσο και εναντίον του ΑΟ Χαλκίς (στη φωτό κάτω, αριστερά, στο ματς με τον Ταμυναϊκό). Είναι 20 ετών, η καταγωγή του είναι από το Αγρίνιο και πριν πάει στην ομάδα της Μυτιλήνης αγωνιζόταν στην Κύπρο (Φοίνικας Χρυσοχούς).

Στην Κύπρο ήταν και ο αδελφός του Κώστας, και αγωνιζόταν στον Ατλαντα Αγλατζιάς. Εχει κλεισει τα 22 και αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας.

Ο πρώτος θα είναι στη διάθεση του Βαγγέλη Λαθουρά για το ματς της Κυριακής στην Τριγλία Ραφήνας, ενώ για τον Παναγιώτη, επειδή η μεταγραφή είναι διεθνής, ίσως να μην έχει εκδοθεί έγκαιρα το δελτίο του.

Σοβαρός ο τραυματισμός του Σιλιγαρδάκη

Στο μεταξύ, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Χαράλαμπου Σιλιγαρδάκη. Ο έμπειρος χαφ του Ταμυναϊκού τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟΝΑ και υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστού.

Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι χάνει όλη την υπόλοιπη σεζόν.