Ειρωνική ανακοίνωση κατά του Δήμου για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης

Ειρωνική ανακοίνωση κατά του Δήμου για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης
22 Ιανουαρίου 2018, 18:05
A+ A-
Από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Πολιτών Δήμου Κύμης- Αλιβερίου.  

Ανακοίνωση, με την οποία σχολιάζει με ειρωνικό τρόπο την ανακοίνωση του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, σχετικά με την αποκατάσταση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης εξέδωσε η Ομάδα Πρωτοβουλίας πολιτών Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει –μεταξύ άλλων – τα εξής:

« Πολυσέλιδες ανακοινώσεις για το γεγονός ότι ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου, «κατάφερε» μετά από τέσσερα χρόνια, ( ΟΠΟΊΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!) να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ψηφίσει τις μελέτες που αφορούν το καμένο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης.

Οι μελέτες θα υποβληθούν στην Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού προς έγκριση. Εκεί όπου χρόνια τώρα καθυστερούν, αφού ο σχετικός φάκελος που υπέβαλε κάθε φορά ο Δήμος παρουσίαζε σοβαρές ελλείψεις. Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτή τη φορά θα έχουν συνυπολογίσει τις παρατηρήσεις του Υπουργείου και δεν θα ρίξουν, κατά την προσφιλή τους μέθοδο, τις ευθύνες και πάλι σε άλλους.

Ο φάκελος θα κατατίθετο την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, εντός της προθεσμίας της σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος λένε. Αλλοίμονο. Αφού είναι η τελευταία μέρα!!! Τρέξτε λοιπόν.»

Επιστροφή