Επιχείρηση-σκούπα με 38 συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα

Επιχείρηση-σκούπα με 38 συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα
21 Ιανουαρίου 2018, 08:55
A+ A-
Αστυνομικές επιχειρήσεις και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας.  

Επιχείρηση-σκούπα πραγματοποιήθηκε από την Αστυνομία και στους πέντε νομούς της Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας) την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά 39 άτομα, εκ των οποίων 23 Έλληνες και 16 αλλοδαποί, με τους 12 απΆ αυτούς να συλλαμβάνονται  για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Επτά άτομα (6 Έλληνες και ένας αλλοδαπός) συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ένας Έλληνας για κλοπή, άλλος ένας για κλοπή τροχοφόρου και ένας ακόμη για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

Ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, 7 Έλληνες και 2 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένας Έλληνας για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού, 2 για επαιτεία και 3 για λοιπά ποινικά αδικήματα.

Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, 750 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 280 λαθραία πακέτα τσιγάρων, καθώς και διάφορα είδη παραεμπορίου.

Επιστροφή