ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ-ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2-1: Ζορίστηκε μέχρι ...να περάσει στην πρώτη θέση

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ-ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2-1: Ζορίστηκε μέχρι ...να περάσει στην πρώτη θέση
20 Ιανουαρίου 2018, 22:08
A+ A-
Το γκολ της νίκης στο 88'. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι

Στραβοπάτησε την Τετάρτη ο Μιαούλης στον αγώνα με τη Σκύρο (2-2) και παραλίγο να την ...ξαναπατήσει με το Νηλέα Νεοχωρίου στο γήπεδο Φύλλων. Τελικά, ζορίστηκε αλλά νίκησε 2-1 τον αντίπαλό του και σκαρφάλωσε για πρώτη φορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (η πρωτοπόρος ομάδα των Ζαράκων αγωνίζεται την Κυριακή με τον τρίτο στη βαθμολογία Αμαρυνθιακό).

Στο σημερινό ματς ο Νηλέας αιφνιδίασε τους φιλόδοξους φέτος Φυλλαριώτες και προηγήθηκε 0-1 στο 35' με γκολ που πέτυχε ο Βασίλης Ρέτσας, πρώτος σκόρερ μέχρι τώρα της ομάδας του Νεοχωρίου.

Στη συνέχεια πίεσαν οι του Μιαούλη, βρέθηκαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ, αλλά άργησαν μέχρι να φέρουν τούμπα το ματς.

Ισοφάρισαν σε 1-1 με το δικό τους πρώτο σκόρερ τον Κώστα Τρίκκα στο 77' και το νικητήριο γκολ ήρθε από τον πάγκο.

Δυο λεπτά πριν από τη λήξη (88'), ο Θανάσης Μακρής που είχε μπει αλλαγή στο 64' "νίκησε" (1-2) τον τερματοφύλακα Παπαχρήστο (επανήλθε με μεταγραφή την περ. βδομάδα), ο οποίος είχε αποκρούσει αρχικά άλλο επικίνδυνο σουτ επιθετικού των γηπεδούχων.

Διαιτησία: Βελέντζας, Χατζηκαμαγιάννης-Πασχαλίδης.

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ: Τσάβαρης, Γ. Καρβελάς (63' Μπούλιος), Ι. Καρατζής, Ζαχαριάς, Σελεμάγ, Δ. Κικίδης, Κ. Καρβελάς, Ε. Τουλούμης, Καλαβρής (63' Μακρής), Κατσαρής, Κ. Τρίκκας.

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Παπαχρήστος, Μπράχο, Δήμου, Κ. Μακρής (74' Κάλα), Πουρής, Ζωντός, Μήτρου (46' Μάστορης), Κότσαρης, Ρέτσας (56' Καράπας), Μυτάφης, Σαμαράς.

Επιστροφή