SURVIVOR: Η Δαλάκα έφερε νίκες, αλλά οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία

SURVIVOR: Η Δαλάκα έφερε νίκες, αλλά οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία
24 Ιανουαρίου 2018, 07:32
A+ A-
Βγήκαν οι τρεις υποψήφιοι για την πρώτη αποχώρηση.

Στο περσινό Survivor οι Διάσημοι ήταν αυτοί που είχαν ξεκινήσει με σερί επιτυχίες, ωστόσο στο Survivor 2 οι Μαχητές έχουν πάρει τρεις νίκες σε ισάριθμα αγωνίσματα.

Και η χθεσινή (23/1) ήττα "πόνεσε" τους Διάσημους, καθώς οι δυο ομάδες κοντραρίστηκαν σε αγώνισμα ασυλίας το οποίο εξελίχθηκε σε θρίλερ (αφού έπρεπε να διανύσουν ένα δύσκολο στίβο μάχης μέσα από λάσπες, ο στόχος στο τέλος ήταν ρίξουν κάποιες κορίνες, όπως στο μπόουλινγκ-Δείτε παρακάτω το βίντεο).

Οι Μαχητές προηγήθηκαν με 9-6, αλλά οι Διάσημοι ισοφάρισαν σε 9-9 με νίκη της αθλήτριας του ΓΣ Νεάπολης Χαλκίδας, Κατερίνας Δαλάκα (φωτό).

Ετσι, οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στον τελικό (τέσσερα άτομα, δύο από κάθε ομάδα), με τους Διάσημους να επιλέγουν ξανά την Κατερίνα Δαλάκα να εκπροσωπήσει το γυναικείο φύλο της ομάδας τους.

Η Δαλάκα πήρε εξαρχής προβάδισμα και έδωσε αέρα νίκης στους Διάσημους, αλλά στο τέλος ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν τα κατάφερε και οι Μαχητές επικράτησαν με 10-9.

Την πρώτη ατομική ασυλία για τους Διάσημους πήρε ...τιμής ένεκεν η Ολγα Φαρμάκη ως η παίκτρια με το καλύτερο ποσοστό νικών από την αρχή του παιχνιδιού, ενώ τη δεύτερη ατομική ασυλία κέρδισε με το σπαθί της η Σκιέρ Μαρία Σαμαρινού με καταγωγή από την Εδεσσα.

Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού, όπου έγινε η ψηφοφορία για τους υποψήφιους προς αποχώρηση, ο "κλήρος" έπεσε στην Ελένη Χατζίδου, στον Γιάννη Δρυμωνάκο και στον Αλέξανδρο Παρθένη, που τέθηκαν στην κρίση του κοινού.

Η Χατζίδου ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της, η Φαρμάκη πρότεινε τον Δρυμωνάκο και η Σαμαρινού τον Παρθένη.

Το κοινό είναι αυτό που κλήθηκε να επιλέξει ποιον θα διώξει από το ριάλιτι επιβίωσης με το ...καλημέρα. 

*Να σημειώσουμε ότι στο σημερινό (24/1) επεισόδιο θα δούμε και την είσοδο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά και ακόμη μιας παίκτριας στο Survivor! 

Η Ελένη Χατζίδου είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση. 

Επιστροφή