ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ 2-1: Πολέμησε γενναία, αλλά η παραμονή απομακρύνεται

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ 2-1: Πολέμησε γενναία, αλλά η παραμονή απομακρύνεται
4 Φεβρουαρίου 2018, 18:21
A+ A-
Ο Νίκος Μήτρου άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα.

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Ταμυναϊκός στην Αγία Παρασκευή Λέσβου από τον γηπεδούχο Διαγόρα.

Η ομάδα του Αλιβερίου πάλεψε το ματς, αλλά τα δύο γκολ που δέχτηκε στο α' ημίχρονο (το ένα μετά το άλλο) έκαναν εξαρχής δύσκολο το έργο του.

Ο Ταμυναϊκός μέχρι να δεχτεί το πρώτο γκολ ήταν αρκετά καλός και έδειχνε αποφασισμένος να διεκδικήσει με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα.

Στο 25', όμως, μετά από ασίστ του Ρέντζου, ο Αχείμαστος με βολέ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Ταμυναϊκός έδειξε να αποσυντονίζεται και πριν προλάβει να συνέλθει και να ξαναβρεί ...πατήματα δέχτηκε και δεύτερο γκολ.

Στο 37' ο Λαζαρίδης βγήκε τετ α τετ με τον Μπασινά και έκανε το 2-0.

Στο β' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός ανέβασε στροφές και πίεσε τον αντίπαλό του.

Η υπεροχή της ομάδας του Αλιβερίου καρποφόρησε στο 52' όταν ο νεοαποκτηθείς Νίκος Μήτρου (ήρθε από τα Κόσκινα) έκανε το 2-1 και ξανάβαλε την ομάδα της Εύβοιας στο "κόλπο" της διεκδίκησης του ματς.

Ο Ταμυναϊκός συνέχισε να είναι επιθετικός και να απειλεί τον Διαγόρα και μάλιστα, θα μπορούσε να φτάσει και στην ισοφάριση, αν μία κεφαλιά του Νίκου Μήτρου δεν πέρναγε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Μετά το 75' ο Διαγόρας ισορρόπησε κάπως την κατάσταση, χωρίς να είναι καλύτερος από τον Ταμυναϊκό, που πολέμησε γενναία μέχρι το 90' για να τσιμπήσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τελικά οι νησιώτες και ...με δόση τύχης διατήρησαν τα σκήπτρα και βρίσκονται σαφώς σε καλύτερη μοίρα από τον Ταμυναϊκό, που όσο περνάνε οι αγωνιστικές τόσο απομακρύνεται από την παραμονή.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Μαλλής, Χατζέλλης, Χριστόφ, Ρέτζος, Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, (53' Μαλακός), Τσομπανέλης, Τζέκα (90' Κρασουδάκης), Τζόρνταν (50' Κίστας), Β. Παρέλλης (85' Σεφουλάι). 

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Μπασινάς, Παπαδάκης (46' Νικ. Μήτρου), Κ. Κατσάμπας (46' Πιλάτης), Καρατζάς, Γιαννακόπουλος (46' Β. Αναστασίου), Μ. Αναστασίου, Κρόκος, Αντμίρ Ζάχι, Κούτρης, Ραμπαβίλας, Ανδρ. Μήτρου.    

Επιστροφή