ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-1: Ο Τσαλιαγκός ήταν πραγματικός ...Kill Bill

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-1: Ο Τσαλιαγκός ήταν πραγματικός ...Kill Bill
17 Φεβρουαρίου 2018, 21:30
A+ A-
Εφτασε τα 201 γκολ στην Α' Κατηγορία.

Ηττα-μαχαιριά υπέστη ο Ολυμπιακός Χαλκίδας στο Πάρκο του Λαού από το Αυλωνάρι, μία ήττα που μπορεί να αποδειχθεί και καταδικαστική για τους ερυθρόλευκους, που ...επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από πέντε σερί ισοπαλίες.

Από την άλλη, το Αυλωνάρι κατέκτησε την 4η νίκη μακριά από την έδρα του και στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα προσπαθήσει να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία, καθώς τις προηγούμενες αγωνιστικές έκανε "κοιλιά" με αρνητικά αποτελέσματα.

Σήμερα χρειάστηκε ένα γκολ του Βασίλη Τσαλιαγκού και μάλιστα, νωρίς, για να μπορέσει να διασπάσει την άμυνα του Ολυμπιακού και να φύγει με το διπλό από τη Χαλκίδα.

Αυτό το γκολ για τον Βασίλη Τσαλιαγκό ήταν το 201ο στην Α' Κατηγορία... Αναμφίβολα, ένα από τα πιο καυτά κανόνια στα μεγάλα σαλόνια.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το σημερινό γκολ ήταν το ...πρώτο του Τσαλιαγκού στον β' γύρο του πρωταθλήματος και επιτεύχθηκε στο 9'.

Ο Kill Bill πήρε την μπάλα από τον Ζαχαριά μέσα στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά, κάνοντας το 0-1.

Ο Ολυμπιακός όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα του ματς και να γυρίσει τον διακόπτη και υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ήττα.

Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Δημήτρη Στρατή στη μύτη, στην προσπάθεια του νεαρού αμυντικού του ΟΣΦΧ να σταματήσει παίκτη των φιλοξενούμενων που βρισκόταν σε θέση βολής.

Διαιτησία: Κούκουρα, Κελεπούρης-Πασχαλίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. (Σαχίνης/Οικονόμου): Τζούβαρας, Τζάφερος, Στρατής (20' λ.τρ. Χατζηαντωνίου), Γ. Φρυγανάς, Σταύρου, Θεοχ. Φρυγανάς, Κυτίνος (46' Αθανασόπουλος), Κικίδης, Μυτάκης (75' Φούρλης), Βαρτζής (65' Ραβανός), Πάλλης.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Μπασούκος): Κότσαρης, Δαφνής (75' Ν. Κούκης), Μπρεγκανάκου, Κάραλης, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος (87' Βασιλείου), Ζαχαριάς (72' Καράπας), Τσαλιαγκός, Ιωαννίδης, Καρλής (60' Περιβολάρης).

Επιστροφή