ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 0-0: Πρώτος βαθμός εκτός έδρας ...το 2018

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 0-0: Πρώτος βαθμός εκτός έδρας ...το 2018
3 Μαρτίου 2018, 19:30
A+ A-
Μέτριο το ματς χωρίς πολλές φάσεις

Ενα μέτριο ματς ήταν αυτό ανάμεσα στον Ηρακλή Ψαχνών και τον Παντριαδικό και το δείχνει το τελικό 0-0.

Iκανοποιημένοι από το αποτέλεσμα έμειναν πιο πολύ οι φιλοξενούμενοι αφού ξαναπήραν βαθμό εκτός έδρας μετά από τρεις μήνες.

Ηταν στις 9 Δεκεμβρίου του 2017 που η ομάδα της Τριάδας είχε πάρει θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα της και συγκεκριμένα στο Βατώντα (2-2). Από τότε σε 5 ματς υπέστη ισάριθμες ήττες.

Μάλιστα, ο σημερινός είναι και ο πρώτος βαθμός εκτός έδρας με τον Τσιμιχόδημο στον πάγκο του κι έγινε κόντρα σε μια ομάδα όπου στον πάγκο της κάθεται ο Αγγελος Βογιατζής, ο προπονητής που καθόταν στην αρχή της σεζόν στον πάγκο του Παντριαδικού.

Το σημερινό ματς είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Ο Ηρακλής ήταν πιο απειλητικός στο πρώτο μέρος του αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έγιναν επικίνδυνοι για την εστία του Βαμβούκου στα τελευταία 20 λεπτά του ματς.

Διαιτησία: Βελέντζας, Πασχαλίδης-Παππάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Αγγελος Βογιατζής): Βαμβούκος, Βογιατζής (70' Κοροβέσης0, Δούλος, Τόλης,  Μπελίτσος, Γκούρλας, Χασαπίδης (90' Τσουμαρης), Σπανός, Ντούμας, Σιαράπης (77' Σίμωσης), Π. Λ. Σκριβάνος.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Ευαγγελινός, Καραμπέτσος, Βαξεβάνης (70' Σκευοφύλαξ), Γκρινιάρης, Μάλλιαρης (33' λ.τρ. Τσούτσης), Τσαλιαγκός,  Γ. Χασάνδρας, Χαζαρίδης, Μουτουσίδης, Καραντάκης, Δ. Χασάνδρας (63' Πασάι).

Επιστροφή