ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΚΟΣΚΙΝΑ 5-1: Βρέθηκε πίσω στο σκορ και ...τσατίστηκε

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΚΟΣΚΙΝΑ 5-1: Βρέθηκε πίσω στο σκορ και ...τσατίστηκε
4 Μαρτίου 2018, 20:30
A+ A-
Ζήλεψε την Ερέτρια ο Λήλας και έβαλε κι αυτός πεντάρα με χατ τρικ του Καραχάλιου.

Με 5-1 νίκησε χθες την ΑΕΚ Χαλκίδας ο Απόλλων Ερέτριας, με το ίδιο σκορ νίκησε σήμερα τα Κόσκινα και ο Λήλας που παραμένει στο -1 από τον πρωτοπόρο στο κυνήγι του τίτλου. 

Ο Λήλας αγχώθηκε λίγο όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά μετά το 0-1 τσατίστηκε και ...σκόρπισε τον αντίπαλό του.

Στο 1' ο Κατσίμπρας του Λήλα σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στο 9', όμως, η ομάδα του Βασιλικού δέχτηκε την ψυχρολουσία. Από σέντρα του Λαθουρά ο Δημολιάνης έκανε το 0-1 και μαζί με τα Κόσκινα ...πανηγύρισε και η Ερέτρια.

Ο Λήλας προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ και στο 36' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Τζάβρας τροφοδότησε τον Γ. Αγγελάτο, αυτός με τη σειρά του -σε πρώτο χρόνο- τον Καραχάλιο και ο "σούπερ Μάριο" (αριστερά στη φωτό)  ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 51' μετά από ωραία προσπάθεια του Τσομπάνη, έδωσε την μπάλα στον Καραχάλιο, αυτός στον Σεϊνταράση κι αυτός σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-1.

Στο 56' ο Καραχάλιος χτύπησε για ...δεύτερη φορά και έκανε το 3-1 διώχνοντας το άγχος από την ομάδα του. Λίγο αργότερα, την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) είδε ο Αλευρίδης των φιλοξενούμενων

Στο 61' ο Τζάβρας σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και έκανε το 4-1. Στη συνέχεια  αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (για διαμαρτυρία) και ο Πεππές των Κοσκίνων, ο οποίος μετά την αποβολή του χτύπησε το διαιτητή του αγώνα (!).

Στο 74' το δοκάρι ...σταμάτησε ένα καλό σουτ του Δημήτρη Αγγελάτου, ενώ στο 78', από πάσα του Γιώργου Αγγελάτου, ο Καραχάλιος πέτυχε χατ τρικ, έκανε το 1-5 και έφτασε τα 13 γκολ στη φετινή Α' ΕΠΣΕ.

Διαιτησία: Γκάτσος, Παππάς - Βελέντζας.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Γ. Λάμπρου): Μαντάς, Τζάβρας (64' Ποδάρας), ΣεΪνταράση, Καρλατήρας, Παλαιολόγος (72' Αλεξίου), Τοουρφέ (78' Κ. Τσολάκος), Βρέττος, Καραχάλιος, Γιωρ. Αγγελάτος, Κατσίμπρας (46' Τσομπάνης), Δημ. Αγγελάτος.

ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ (Σ. Νικολάου): Τριανταφύλλου, Βλάχος, Μπεϊνόγλου, Πεππές, Τζίτζιρας, Κόλλιας (57' Κ. Μπασινάς), Κοκκάλας, Αλευρίδης, Δημολιάνης, Παριανός, Λαθουράς (46' Καλαβρής).

Επιστροφή