ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 2-2: Πήρε βαθμό με ανατροπή και γκολ στο 90'

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 2-2: Πήρε βαθμό με ανατροπή και γκολ στο 90'
4 Μαρτίου 2018, 19:00
A+ A-
Ο Ελλήσποντος δεν ...παράτησε το ματς και δικαιώθηκε.

Στην ισοπαλία μετά από ένα συναρπαστικό και χορταστικό ματς έμειναν στη Β. Εύβοια Σκεπαστή και Ελλήσποντος, με το τελικό 2-2 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι, συν τοις άλλοις, ήταν και ποιοτικό με τη Σκεπαστή να παίρνει ισχυρό προβάδισμα στο α' ημίχρονο και τον Ελλήσποντο να ...απαντάει στο β' ημίχρονο πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης στo 90'.

Οι δύο ομάδες ...είδαν αρχικά τα δοκάρια των αντιπάλων να ...εκτελούν χρέη τερματοφύλακα. Στο 27' ο Ελλήσποντος είχε δοκάρι σε σουτ του Ντεγιάννη και στο 32', με σέντρα σουτ ο Θανάσης Θαλασσινός ...ισοφάρισε τα δοκάρια για τη Σκεπαστή.

Η Σκεπαστή στη συνέχεια και μέχρι να τελειώσει το πρώτο 45λεπτο, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Δυο φορές μάλιστα, μία με τον Θανάση Θαλασσινό που πλάσαρε τον Αγριόδημο από πλάγια (στο 37') και έκανε το 1-0 και μία με τον Δημήτρη Ζουζουλή στο 40' που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο β' ημίχρονο ο Ελλήσποντος βελτίωσε αρκετά την απόδοσή του, κυνήγησε την ισοφάριση και δικαιώθηκε. Εχασε ευκαιρίες, είχε κι άλλο δοκάρι με τον Νάτση (63'), ο οποίος τελικά ...βρήκε το γκολ και μείωσε σε 2-1 δέκα λεπτά αργότερα (73'). 

Η ομάδα της Λαμψάκου ξαναμπήκε για τα καλά στο ματς ...και στο 90' πήρε χρυσό βαθμό με γκολ του Κατσικαβάλη που έκανε το 2-2.

Ο σκόρερ είχε μπει αλλαγή στο ματς στο 39'.

Διαιτησία: Βρακάς, Κοτταρά - Μακρής.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Βαγγέλης Μπεκάκος): Αλεξίου, Ιωαν. Αθ. Θαλασσινός, Ντεντής, Καλλίτσης, Καψάλας, Κωνσταντός, Παλάντζας (67' Τσούπρος), Ι. Βασ. Θαλασσινός, Τηλιόπουλος (80' Π. Γερογιάννης), Θαν. Θαλασσινός, Ζουζουλής.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Αγριόδημος, Νόνας, Νάτσης, Κουσερής, Κουτσαυλής, Πετρογιάννης (85' Φτούλης), Νικολάου, Κούτρας, Λάμπρου, Λάζρι (39' Κατσικαβάλης), Ντεγιάννης.

Επιστροφή