ΚΟΣΚΙΝΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 2-1: Οσο ζει ελπίζει για την παραμονή

ΚΟΣΚΙΝΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 2-1: Οσο ζει ελπίζει για την παραμονή
11 Μαρτίου 2018, 19:00
A+ A-
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βασίλης Δημολιάνης.

Μεγάλη νίκη με 2-1 επί του Ηρακλή Ψαχνών πήρε σήμερα η ομάδα των Κοσκίνων, που ναι μεν είναι τρίτη από το τέλος και βρίσκεται σε τροχιά υποβιβασμού, αλλά δεν παρατάει τα όπλα και ...όσο ζει ελπίζει για την παραμονή.

Να σημειώσουμε ότι τα Κόσκινα κέρδισαν μετά από έξι σερί ήττες, στα μέχρι τώρα παιχνίδια του β' γύρου.

Στις 21 Γενάρη είχαν κερδίσει με 3-2 την Αιδηψό για την τελευταία (15η) αγωνιστική του α' γύρου και στον β' γύρο έκαναν σεφτέ στα "τρίποντα" μόλις σήμερα.

Στο α' ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν πιο δραστήριος επιθετικά και απείλησε την άμυνα των γηπεδούχων, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός, ενώ έπεσε πάνω και σε έναν εξαιρετικό Τριανταφύλλου που ήταν σταθερότατος κάτω από τα δοκάρια.

Ομως, σε ένα καίριο σημείο του αγώνα, στο 44', τα Κόσκινα ευτύχησαν να προηγηθούν 1-0 -μετά από κόρνερ- και κεφαλιά του αρχηγού της ομάδας Βασίλη Δημολιάνη (φωτό), που επανήλθε στην ομάδα στις μεταγραφές του Γενάρη.

Ο ίδιος πέτυχε και το δεύτερο γκολ των Κοσκίνων στο 59' και έδωσε αέρα νίκης στην ομάδα του, πάλι κόντρα στη ροή του ματς, αφού ο Ηρακλής Ψαχνών είχε τον πρώτο λόγο, αλλά ήταν άστοχος και στα πρώτα λεπτά του β' ημιχρόνου.

Οι Ψαχνιώτες παρότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 72' ο Χασαπίδης μείωσε σε 2-1 και ...ξανάβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Ο Ηρακλής Ψαχνών συνέχισε να είναι επικίνδυνος, πίεσε τους γηπεδούχους, αλλά τα Κόσκινα κράτησαν τη νίκη και τις όποιες ελπίδες για να διεκδικήσουν την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία του νομού.

ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ (Σάκης Νικολάου): Τριανταφύλλου, Καλαβρής, Μπεϊνόγλου, Δήμου, Κόλλιας, Βλάχος, Κοκκάλας (78' Ιωαν. Δημολιάνης), Παριανός, Βασ. Δημολιάνης, Λαθουράς, Μπασινάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Δημήτρης Γιαννούτσος): Βαμβούκος, Π. Λ. Σκριβάνος, Δούλος, Τόλης, Μπελίτσος, Σπανός, Χασαπίδης, Γκούρλας, Ντούμας (75' Μαρίνος), Σιαράπης, Τσούμαρης (75' Στούπας).

Επιστροφή