ΑΡΤΑΚΗ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 2-1: Ντέρμπι με γκολ, νεύρα και αποβολές

ΑΡΤΑΚΗ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 2-1: Ντέρμπι με γκολ, νεύρα και αποβολές
17 Μαρτίου 2018, 20:25
A+ A-
Ο Κιαπέκος είδε ...κόκκινη και πήγε και βρήκε τον Ζέρβα ...εκτός γηπέδου.

Ντέρμπι του 3ου με τον 4ο της βαθμολογίας, αλλά και ...με πολλά νεύρα ήταν η αναμέτρηση του ΑΟΝΑ με την Μακρυκάπα στο γήπεδο της Αρτάκης. Νικητές με 2-1 αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι ...άχαστοι με τον Βαγγέλη Ζέρβα στο τιμόνι τους.

Ο Ζέρβας όντας τιμωρημένος έδινε οδηγίες έξω από τον πάγκο του, ενώ στα μισά του β' ημιχρόνου ...πήγε και τον βρήκε και ο ομόλογός του στον πάγκο των "Λύκων", Νίκος Κιαπέκος, που αποβλήθηκε από τον διαιτητή.

Στο α' ημίχρονο το ματς ήταν πολύ μέτριο χωρίς αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά στο β' ημίχρονο ...πήρε φωτιά με τρία γκολ, δυο αποβολές από τους πάγκους των ομάδων και δυο κόκκινες σε παίκτες του ΑΟΝΑ.

Στο 56' από κόρνερ του Γκάβαλη, ένας πρώην παίκτης του Κιαπέκου (σ.σ. στην Καστέλλα), ο Ταψής (φωτό), έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ενα γκολ με ...ψαχνιώτικες ρίζες σε βάρος του Ψαχνιώτη Κιαπέκου. 

Δύο λεπτά μετά (58') ο ΑΟΝΑ εδραίωσε το προβάδισμά του, με τον Κονόμι να κάνει το 2-0.

Η Μακρυκάπα δεν άργησε να ξαναμπεί στο ματς.

Στο 66' ο Σηφάκης μείωσε σε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ομως, κάπου εκεί, τα αίματα άναψαν και τα πολλά νεύρα κυριάρχησαν.

Αμέσως μετά το 2-1 ο κ. Καλαμάτας έδειξε την πόρτα της εξόδου στον γεν. αρχηγό του ΑΟΝΑ κ. Μαρκόπουλο και τον προπονητή των φιλοξενουμένων Νίκο Κιαπέκο γιατί είχαν έντονη λογομαχία μετά το γκολ.

Κατά την έξοδο του προπονητή της Μακρυκάπας ...παρασύρθηκε και ο Γκάβαλης, κάτι είπε στον Κιαπέκο ("...άντε βγες έξω, μας έχεις ζαλίσει ...κτλ") , με αποτέλεσμα ν' αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να πάρει κι αυτός την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Μέχρι να ηρεμήσει η οξυμένη κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο υπήρξε μία τρίλεπτη διακοπή, ενώ στο 88' ο γηπεδούχος ΑΟΝΑ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Πουρνή.

Ευτυχώς το παιχνίδι έληξε ομαλά χωρίς περαιτέρω ...παρατράγουδα.

Να σημειώσουμε ότι ο Βαγγέλης Ζέρβας κοουτσάρισε τον ΑΟΝΑ για πρώτη φορά στο παιχνίδι του Α' γύρου με τη Μακρυκάπα όπου είχε νικήσει και πάλι το φίλο του Νίκο Κιαπέκο με το ίδιο σκορ.

Διαιτησία: Καλαμάτας, Καμπούρης - Πασχαλίδης.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Βαγγέλης Ζέρβας): Τσάμαρης,Ταψής, Μπαλαμπάνης, Πουρνής, Τσούτης, Μαστροκώστας (61' Αγγελάκης), Λούκας, Κονόμι, Λειβαδίτης (68' Λούρος), Γκάβαλης, Κολιόπουλος (83' Γκίκας).

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Νίκος Κιαπέκος): Πουρνής, Λέκκας, Χασάνδρας, Αναστ. Καρκαλής, Τσουμάνης, Σηφάκης, Σμπρίνης (58' Νονάι), Σεχάι (13' Ιωαν. Καρκαλής, 81' Στ. Στούμπος), Μπαϊμπάκης, Γκίκας, Βουρδάνος.

Επιστροφή