ΑΙΔΗΨΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-0: Ο Στεργίου του έδωσε τη χαριστική βολή

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-0: Ο Στεργίου του έδωσε τη χαριστική βολή
18 Μαρτίου 2018, 21:20
A+ A-
Η απειρία στοιχίζει στους ερυθρόλευκους.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού Χαλκίδας αγωνίστηκαν αρκετά καλά και με θάρρος, αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο με βαθμολογική συγκομιδή.

Ετσι η μοίρα του θρύλου της Χαλκίδας, εδώ και καιρό, φαντάζει προδιαγεγραμμένη, με την επιστροφή της ιστορικής ομάδας, -μετά από ένα χρόνο-, στη Β' ΕΠΣΕ.

Σήμερα οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν με αντίπαλο την Αιδηψό στη Βόρεια Εύβοια και έχασαν με 1-0 για τρίτο σερί ματς.

Πριν δύο εβδομάδες ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ από τη Μακρυκάπα στο Πάρκο του Λαού, ενώ την πρ. Κυριακή από τον Λήλα Βασιλικού (πάλι στο Πάρκο του Λαού).

Στην Αιδηψό ...τρίτωσε το κακό, με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να σημειώνεται στο 70' με τον Αργύρη Στεργίου (φωτό).

Ο σκόρερ παραβίασε την εστία του Σιμηστήρα με κεφαλιά και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία την ερχόμενη Κυριακή θα φιλοξενήσει τον Λήλα Βασιλικού σε ένα πολύ σπουδαίο ματς.

Οσον αφορά τον σημερινό αγώνα, ο Ολυμπιακός το πάλεψε, έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Φυσικά, ούτε η Αιδηψός είχε μπασκετική ευστοχία...

Εχασε κι αυτή φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και βάσει εικόνας του ματς, μάλλον το σκορ φαντάζει ...φτωχό.

Διαιτησία: Βελέντζας, Δάλλας - Νέγρης.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιώργος Δημητρίου): Ψαρράς, Χασανάι, Καραγκούνης, Καππές, Μ. Αναγνώστου, Σαμπάι, Ν. Αναγνώστου (84' Σιρπτσιόγλου), Μάρκου (61' Καπλανάι), Φώτου (89' Παπατζίκος), Τίτο Μπιμπάι (92' Στέκας), Στεργίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Χαρ. Σαχίνης): Σιμηστήρας, Ραβανός, Χατζηαντωνίου, Γιωρ. Φρυγανάς, Χαρ. Φρυγανάς, Μυτάκης, Φούρλης (66' Αθανασόπουλος), Κικίδης, Αργύρης (76' Μάλλιαρης), Πάλλης, Τσιούνης (66' Βαρτζής).

Επιστροφή