ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΡΤΑΚΗ 0-2: Τον βύθισε ακόμα περισσότερο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΡΤΑΚΗ 0-2: Τον βύθισε ακόμα περισσότερο
24 Μαρτίου 2018, 21:45
A+ A-
Ο Θρύλος αποχαιρετά τη μεγάλη κατηγορία.

Η Αρτάκη, η οποία από τη στιγμή που ανέλαβε το τιμόνι της ο Βαγγέλης Ζέρβας έχει διαγράψει από τον σκληρό δίσκο τη λέξη ήττα, συνέχισε την ξέφρενη πορεία της και στο Πάρκο του Λαού επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακού Χαλκίδας.

Η Αρτάκη βύθισε ακόμα περισσότερο το Θρύλο που με -14 από τη ζώνη δεν ελπίζει πλέον σε τίποτα.

Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη ήττα του Ολυμπιακού που έχει 13 αγωνιστικές να γευτεί τη χαρά της νίκης (σ.σ. τελευταίο τρίποντο και ...μοναδικό -!!!- στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ Χ. στις 9-12-2017).

Στο 13' ένας παίκτης που έχει παίξει παλιότερα στους ερυθρόλευκους, ο Αντώνης Μπισμπικόπουλος (φωτό) άνοιξε το σκορ (0-1) συνδυάζοντας την επιστροφή του στην 11άδα (μετά από τρεις αγωνιστικές) με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. 

Λίγο πριν την ανάπαυλα αποβλήθηκε -για συνεχόμενες διαμαρτυρίες- από τον πάγκο του ΟΣΦΧ ο Μπάμπης Σαχίνης και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκάζεται να παρακολουθήσει την εξέλιξη ενός ματς έξω από τα σύρματα.

Με την έναρξη σχεδόν του β' ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48' ο Βασίλης Κολιόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2 και η Αρτάκη αγκάλιασε τη νίκη.

Στο 70' ο Ολυμπιακός Χαλκίδας είχε την μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς, αλλά ο Τσάμαρης απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Χάρη Φρυγανά.

Ετσι έμεινε το 0-2 μέχρι το τέλος και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας αποχαιρετά τη μεγάλη κατηγορία για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια.

Διαιτησία: Πόγκας, Κωνστάντιος - Παππάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Χ. (Οικονόμου-Σαχίνης): Τζουβάρας, Ραβανός, Στρατής, Γ. Φρυγανάς (71' Τζαφέρος), Σταύρου (73' Βαρτζής), Κικίδης, Αθανασόπουλος, Χάρης Φρυγανάς, Μάλλιαρης (61' Χρ. Φρυγανάς), Πάλλης, Τσιούνης (61' Φούρλης).

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Βαγγ. Ζέρβας): Τσάμαρης, Ταψής, Μαστροκώστας, Μπισμπικόπουλος, Τσούτης, Χιούσκα (46' Μπαλαμπάνης), Λούκας, Κονόμι (61' Αγγελάκης), Λειβαδίτης (52' Λούρος), Κολιόπουλος (77' Λάμπρου), Γκέκας.

Επιστροφή