ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 1-1: Πήγε λειψός, αλλά ο βαθμός που πήρε είναι χρυσός

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 1-1: Πήγε λειψός, αλλά ο βαθμός που πήρε είναι χρυσός
1 Απριλίου 2018, 20:30
A+ A-
Είχαν δοκάρι οι φιλοξενούμενοι.

Στη μάχη για την αποφυγή της 14ης θέσης που οδηγεί στη Β' ΕΠΣΕ ο Παντριαδικός πήγε ...λειψός στο Αυλωνάρι, αλλά απέσπασε χρυσό βαθμό.

Με μία αλλαγή στον ...πάγκο τους (τον Σκευοφύλαξ) ταξίδεψαν οι Τριαδίτες στη Νότια Εύβοια και έμειναν όρθιοι βλέποντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Παντριαδικού Βασίλη Τσιμιχόδημο η ομάδα του καλείται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στη συνέχεια για να κάνει ευκολότερο το έργο της σωτηρίας.

Το περ. Σάββατο άφησε δύο βαθμούς στην εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τον Ελλήσποντο, αλλά σήμερα πήρε παλικαρίσιο "Χ" μέσα στο Αυλωνάρι.

Ο Παντριαδικός προηγήθηκε 0-1 στο 42' με γκολ του πρώτου σκόρερ του, του Παναγιώτη Καραντάκη (φωτό), αλλά το Αυλωνάρι ισοφάρισε σε 1-1 στο 56' με γκολ του Αποστόλη Καραλή.

Ο Παντριαδικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναπάρει το προβάδισμα όταν στο 68' ο Τσούτσης σημάδεψε το δοκάρι.

Ο Βασίλης Τσαλιαγκός ήταν στον πάγκο του Αυλωναρίου, αλλά δεν αγωνίστηκε, σε αντίθεση με τον Γιώργο Τσαλιαγκό της Τριάδας που έπαιξε σε όλο το ματς.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιάννης Μπασούκος): Τζαβάρας, Παππάς (46' Φραγγής), Δαφνής, Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Δημ. Μπασούκος, Ζαχαριάς, Οντιάμπο (89' Χουχούμης), Καράπας (62' Κούσης), Καρλής (69' Περιβολάρης).

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Ευαγγελινός, Καραμπέτσος, Πασάι, Βασεβάκης, Μάλλιαρης, Γιωρ. Τσαλιαγκός, Γιωρ. Χασάνδρας, Μουτουσίδης, Τσούτσης, Καραντάκης, Δημ. Χασάνδρας (83' Σκευοφύλαξ).

Επιστροφή