ΑΡΤΑΚΗ-ΑΙΔΗΨΟΣ 3-1: Το γύρισε με το μυαλό στον ...Λήλα

ΑΡΤΑΚΗ-ΑΙΔΗΨΟΣ 3-1: Το γύρισε με το μυαλό στον ...Λήλα
1 Απριλίου 2018, 20:45
A+ A-
Άγνωστη λέξη η ήττα για τον ΑΟΝΑ.

Αλλη μία νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα της Αρτάκης που εξακολουθεί να φιγουράρει στην 3η θέση, πίσω από τους δύο διεκδικητές του τίτλου, Απόλλωνα Ερέτριας και Λήλα Βασιλικού.

Οι ερυθροκίτρινοι νίκησαν την Αιδηψό με 3-1 ...με ανατροπή και το μυαλό τους από σήμερα το βράδυ βρίσκεται στην επερχόμενη μεγάλη μάχη με τον Λήλα Βασιλικού στο γήπεδο της Αρτάκης.

Ενα ματς που ίσως κρίνει -κατά ένα ποσοστό- και τον φετινό πρωταθλητή, με την Αρτάκη να έχει να χάσει από τις 5 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιώντας ένα ασύλληπτο αήττητο ρεκόρ με τον Βαγγέλη Ζέρβα στον πάγκο της.

Στο σημερινό ματς ο Αργύρης Στεργίου άνοιξε το σκορ για την Αιδηψό και έκανε το 0-1 στο 20'.

Η απάντηση της Αρτάκης ήταν άμεση και στο 27' από φάουλ του Κολιόπουλου ο Μπισμπικόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η ανατροπή ήρθε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα στο 42' ο Λούρος με ψηλοκρεμαστό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 2-1.

Ο ίδιος παίκτης είχε σκοράρει και στο παιχνίδι του α' γύρου στην Αιδηψό, όταν είχε κάνει το 0-2 στο νικηφόρο 1-2 του ΑΟΝΑ.

Η Αιδηψός προσπάθησε για την ισοφάριση στο β' ημίχρονο, αλλά η Αρτάκη ήταν αυτή που κατάφερε να "κλειδώσει" το ματς στο 85'.

Από σέντρα του Γκάβαλη, ο Τσούτης (φωτό) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1, πετυχαίνοντας και το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα (σ.σ. o Τσούτης αντικατέστησε τον σκόρερ του πρώτου γκολ και -επίσης- αμυντικό Μπισμπικόπουλο).

Διαιτησία: Δανιηλίδης, Περιβολάρης - Πασχαλίδης.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Βαγγέλης Ζέρβας): Τσάμαρης, Κολιόπουλος, Γκάβαλης, Μπισμπικόπουλος (64' Τσούτης), Πουρνής, Μαστροκώστας, Λούκας, Κονόμι (54' Ταψής), Λειβαδίτης, Λούρος (71' Γκέκας), Μπασινάς (57' Μπαλαμπάνης).

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιώργος Δημητρίου): Ψαρράς, Φώτου, Στέκας, Σιρπτσιόγλου, Γλύκος, Σαμπάι, Καπλανάι (64' Ν. Αναγνώστου), Παπατζίκος (61' Καραγκούνης), Μάρκου (77' Α. Μπιμπάι), Ι. Μπιμπάι, Στεργίου.

Επιστροφή