ΧΑΛΚΙΔΑ: Πέντε κλοπές και δύο απόπειρες σε καταστήματα από 28χρονο Έλληνα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Πέντε κλοπές και δύο απόπειρες σε καταστήματα από 28χρονο Έλληνα
14 Απριλίου 2018, 13:01
A+ A-
Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά την κλοπή εργαλείων από κατάστημα με βιομηχανικά είδη.

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Απριλίου στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 28χρονος Έλληνας, ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες, έκλεψε από ακάλυπτο χώρο καταστήματος με βιομηχανικά είδη, διάφορα εργαλεία (τροχούς, δράπανο) συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε ότι το τελευταίο δεκαπενθήμερο, ο 28χρονος ενέχεται επιπλέον σε πέντε κλοπές – διαρρήξεις και δύο απόπειρες κλοπών – διαρρήξεων, από διάφορα καταστήματα (κρεοπωλείο, παντοπωλεία, ταβέρνα, πρατήριο υγρών καυσίμων, χρωματοπωλείο, κυλικείο σχολείου), σε περιοχές της Χαλκίδας.

Σε όλες τις περιπτώσεις, ο δράστης προέβαινε στο σπάσιμο της τζαμαρίας των καταστημάτων, χρησιμοποιώντας βαριά αντικείμενα, ενώ από το εσωτερικό τους αφαιρούσε κυρίως χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για υποθέσεις ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Επιστροφή