ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3-1: Νίκησε μετά από έναν γύρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3-1: Νίκησε μετά από έναν γύρο
14 Απριλίου 2018, 22:40
A+ A-
Το χαλκιδέικο ντέρμπι των "μελλοθάνατων" βάφτηκε ερυθρόλευκο.

Στο Πάρκο του Λαού -που είναι κοινή έδρα του Ολυμπιακού Χαλκίδας και της ΑΕΚ Χαλκίδας- η χαλκιδέικη μονομαχία βάφτηκε "ερυθρόλευκη" και ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει μετά από έναν γύρο.

Είχε πετύχει την πρώτη νίκη του επί της ΑΕΚ την 11η αγωνιστική (1-0) και μετά από 17 αγώνες διπλασίασε (σ.σ. σήμερα) τα "τρίποντά" του.

Οσο για την ΑΕΚ Χαλκίδας παραμένει με μία νίκη, αυτή που είχε πετύχει εις βάρος του Ελλήσποντου.

Πάντως, το σημερινό ντέρμπι ήταν ...ντέρμπι στα χαρτιά, καθώς και οι δύο ομάδες είναι "μελλοθάνατες" στη μεγάλη κατηγορία.

Αμφότερες έχουν πάρει ήδη το δρόμο της ...καθόδου στη Β' ΕΠΣΕ και σίγουρα το παραπάνω γεγονός είναι λυπηρό για τις δύο ιστορικές ομάδες, που καλούνται να ανασυνταχθούν για να επιβιώσουν.

Στο 31' ο Τσιούνης έκανε 1-0 για τον Ολυμπιακό Χαλκίδας και στο 44' ο Μυτάκης έκανε το 2-0 βάζοντας ...πιο γερές βάσεις για τη νίκη.

Στο 48' η ΑΕΚ Χαλκίδας έχασε πέναλτι, με τον νεαρό γκολκίπερ Τζουβάρα να αποκρούσει την εκτέλεση του Χρόνη.

Στο 84' ο Βαρτζής που είχε μπει αλλαγή για τον Ολυμπιακό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ Χαλκίδας ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 88' με τον Εμανουέλ για το τελικό 3-1.

Ο προπονητής του ΟΣΦΧ Μπάμπης Σαχίνης ήταν τιμωρημένος και στον πάγκο βρισκόταν μονάχα ο Γιάννης Οικονόμου.

Διαιτησία: Βρακάς, Αργύρης - Σοφίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. (Ι. Οικονόμου): Τζουβάρας, Ραβανός, Στρατής, Γ. Φρυγανάς, Χάρης Φρυγανάς (90' Φούρλης), Κικίδης, Αργύρης, Αθανασόπουλος (83' Χατζηαντωνίου), Μυτάκης (46' Πάλλης), Τσιούνης (63' Βαρτζής), Χρ. Φρυγανάς.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Τασ. Ταυταρίδης): Ζαφειρόπουλος, Εμμανουέλ, Κοτρώτσιος, Σταμελάκης, Σταμέλος, Τζαφέρος, Καλέντζης, Ζαχαριάς (46' Τριανταφύλλου), Χρόνης, Πεσχύρας, Τουλίτσης.

Επιστροφή