ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ 4-4: Πολλά γκολ κι ένα βαρέλι στον αγωνιστικό χωρο!

ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ 4-4: Πολλά γκολ κι ένα βαρέλι στον αγωνιστικό χωρο!
15 Απριλίου 2018, 00:37
A+ A-
Οι γηπεδούχοι έχαναν με 1-4 και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις

Πολύ ωραίο ματς έγινε στο Πήλι ανάμεσα στον Ερμή και τον Ακράτητο Κεχριών, με πολλά γκολ (4-4 το τελικό σκορ) κι ένα συναρπαστικό φινάλε, όπου στον αγωνιστικό χώρο ...βρέθηκε κι ένα βαρέλι από τους φίλους των γηπεδούχων που πανηγύρισαν το τελευταίο γκολ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν 1-0 με γκολ που πέτυχε ο 36χρονος Νίκος Κοτρώνης στο 14', αλλά μετά πήρε ...φόρα ο Ακράτητος και δεν κρατιόταν.

Στο 27' ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Βαλάντης Αλεξίου ισοφάρισε σε 1-1, σημειώνοντας το 31ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 33' έκανε το 1-2 ο Στεφανίδης, δεύτερος σκόρερ του Ακράτητου και του ομίλου, ο οποίος πέτυχε και το 1-3 στο 47', φθάνοντας τα 23 προσωπικά γκολ στο πρωτάθλημα.

Λίγα λεπτά αργότερα (54'),  έκανε το 1-4 για τους φιλοξενούμενουςο Σακόβ (σκόραρε σε 5ο συνεχόμενο ματς) και όλα έδειχναν ότι η νίκη έγερνε για τα καλά υπέρ της ομάδας των Κεχριών.

Ομως, η ομάδα του Πηλίου μείωσε σε 2-4 στο 68' πάλι με τον Κοτρώνη, ενώ ο Ακράτητος στη φάση αυτού του γκολ έχασε και τον γκολκίπερ του Σταύρο Πορτσίδη που τραυματίστηκε στον ώμο και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου. Κάτω απ' τα δοκάρια κάθισε ένας παίκτης που δεν είναι τερματοφύλακας, ο Δημήτρης Τσούπρος.

Από εκείνο το σημείο, ο Ερμής άνοιξε τα φτερά του... Στο 69' ήρθε άλλο ένα γκολ (3-4) από το αγέραστο Θοδωρή Μπαλατσό, ο οποίος έχει κλείσει αισίως μισό αιώνα ζωής, αλλά τρέχει σαν έφηβος.

Η πίεση συνεχίστηκε από τους παίκτες του Πηλίου και στο 94' ο Δημήτρης Παπαγεωργίου βρήκε δίχτυα και ισοφάρισε σε 4-4, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μάλιστα ένας φίλαθλος του Πηλίου ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που πέταξε ένα βαρέλι (άδειο) μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι ευτυχώς δεν χτύπησε κάποιον.

Διαιτησία: Βελέντζας, Δάλλας-Λιαγκάκης

ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ: Ανδρίτσος, Κοτρώνης, Κυριάκου, Μουρτζάκης (59' Τερτίπης), Καρράς, Μπαλατσός, Σοφρώνης, Μπουζάλας, Σελεβάκος, Τσούρης, Παπαγεωργίου.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ: Πορτσίδης (68' Τσούπρος), Αχματιώτης, Γιακουμάκης, Κοντάκης, Σταμούλος (77' Κοκκίνης), Παπαδημητρίου, Σακόβ (92' Παγώνης), Γεωργίου, Γεωργαντζής (88' Κυριάκου), Αλεξίου, Στεφανίδης.

Επιστροφή